fbpx

Att finna tröst i andlighet med hjälp av mentalt mediumskap

Skriven av christinarosenberg

november 16, 2020

Det här är ett ämne som är lika stort som livet själv.

Precis som sorg, behovet av tröst, få känna tillit till något, få bekräftelse och hopp om något som kan upplevas som bättre.

Det är inte nödvändigt att vända sig till mediumskapet för att få bekräftelse, svar, information, tröst mm. Det är däremot mycket tacksamt.

Ibland kan det kännas skönt att bara boka in en tid hos ett medium för att bara få och ta emot. Bara få lyssna. Kanske värdera, bedöma, känna in och även få förundras en smula för att faktiskt få information Du förstår denna människa, detta medium inte kan veta. Det kan vara så tacksamt att få gå iväg och vara ”hemlig” och få information som man förstår inte står skrivet någon annanstans än möjligen i andevärldens värld. Sinnevärlden.

Det känns skönt att bli sedd för den man är och få känslor bekräftade av någon man upplever inte alls borde känna till det. Det är tacksamt och på ett sätt befriande att få höra om sig själv. Om det som man befinner sig i. Det som berör och är viktigt för en. Att bara få ta emot. Inte ge ett endaste dugg faktiskt utan bara vara. Ja, så är det att gå på en reading. Bör vara i alla fall.

Branschen är som alla andra branscher där alla är olika, jobbar lite olika, ibland mycket lika. Det kan upplevas otydligt att inte varken kunna ge eller få några garantier, å andra sidan kan en psykolog eller onkolog erbjuda det? Vi bör kunna erbjuda det där vissa måttet utav kvalitét och en god standard och den bedöms främst utav den betalande, klienten, patienten eller kunden.

Det finns föreställningar som är ganska vanligt förekommande bland en del människor, att medium bör kunna ge garanterade lottorader för vinst, kunna svara på döda husdjurs namn, ge informationer som sittaren d v s den som bokar en reading hos ett medium, anser att mediumet bör svara på. Det talar för en stor okunskap och ett oförstånd, fullt begripligt förvisso, samtidigt olyckligt.

Olyckligt på så vis att värdefull information förminskas i förhållande till tämligen obetydlig information. Det kanske är av mer värde att få information om den situation Du befinner Dig i med Din dotter snarare än vad hennes älsklingshäst hette när den levde? Om Du får namnet på hästen, blir den tidigare informationen då mer trovärdig för Dig? Sannolikt.

Det kan vara förvillande lätt att fokusera på att hästnamnet framkom snarare än det underliggande budskapet som förmedlades. Det är så magiker verkar. Flytta fokus från en punkt till en annan. Vad är värdefullt och viktigt för Dig?

Är det underhållningen och wow-faktorn att det är möjligt att förmedla en älsklingshästs namn eller att någon okänd person, i detta fall detta mediums, förmåga att känna till omständigheter, känslor, upplevelser, miljöer, situationer etc som berör och handlar om Ditt liv?

Vi människor behöver ha något att ”hålla i” av rädsla för att våga tro, istället för att bara våga tro och låt tiden utvisa. Vad har Du att förlora?

Medium arbetar med hjälp av energier, vibrationer och frekvenser mm. Utifrån det möjliggörs förmedlande av information så konkret att Du förstår att den informationen inte står att finna i Google eller någon annanstans som exempel.

Det är lite som en gammal transistorradio. Du kan ratta in frekvensen, men om antennen inte täcker den arealen är det svårt för en mottagning. Inte sant?

Vi kan alla uttrycka och förmedla oss medialt om vi tränar. Genom träning lär vi oss olika tekniker i syfte att förmedla information inom de ramar vi förutsatt oss.

Oavsett om Du är nyfiken och bara vill boka en reading eller om Du skulle vilja utveckla Dina egna förmågor finns några punkter som kan vara tacksamma att tänka på, som:

  1. Försök att ha ett öppet förhållningssätt.
  2. Lyssna och håll Dina sinnen och känslor öppna för störst mottaglighet.
  3. Undvik att döma och bedöma i stunden. Det kan Du göra efteråt.

När Du försöker efterleva ovanstående punkter kommer Du garanterat få information som Du kan ta till Dig av, förstå, bekräfta och känna tillit till.

Naturligtvis gäller detta i avseenden medium verkar seriöst med en god standard och gärna med erfarenhet. Då vill jag också nämna att alla är nybörjare någon gång. Det finns nybörjare som är fantastiska på att leverera information med god standard även om de kanske inte har mångårig erfarenhet. Det kan vara tacksamt med erfarenhet eftersom presentationen av informationen bör ske på ett pedagogiskt och vänligt sätt. Det behövs ett konsekvens-tänkande och förstånd tillsammans med ansvar för en god presentation av en reading.

Det finns självfallet de som har lång erfarenhet som inte borgar för god standard och kvalitet och där kan rekommendationer och recensioner vara till stor hjälp.

Om Du vill utveckla Dina egna förmågor rekommenderar jag enkla alternativ som:

  1. Avsätt tid för stillhet. Gärna flera stunder om dagen. En stund kan vara 2 minuter, andra kan vara sekunder. Viktigast är att avsätta tid för det. Att bara vara.
  2. Lär Dig slappna av och sök Dig till miljöer och platser som erbjuder Dig det.
  3. Träna Dig i att inte göra någonting alls. Betrakta något utan att döma eller bedöma. Betrakta rosens blads ådror. Strunta i om rosen är vacker. Bara betrakta.

På den här hemsidan har Du säkert noterat att det finns ”Dagens budskap” Du kan klicka på för att få ett. Det är ett utmärkt sätt att reflektera över det budskapet några stunder under dagen för att vila tankar från annat och bara tillåta Dig kontemplera kring budskapet. Notera känslor och reflektioner. Notera om Du lärt Dig något. Undvik att döma. Reflektera över det Du reflekterar över s a s.

Du kanske också gillar…

Så kom då julaftonens morgon…

Så kom då julaftonens morgon…

En glädje med gemenskap för många och för andra något som minner om ensamhet, sorg, förlust, dålig ekonomi och kanske...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.