fbpx

Christina Rosenberg

Personlig och Medial utveckling

Hjälper dig att kanalisera din fulla potential

Fantastiskt 🙏 Christina är en fantastisk vägledare och person! – Ewa W.

 • From AJ on Jag kommer ingenstans!

  Bra inlägg! Jag skulle tycka det vore intressant med ett inlägg om huruvida saker är förutbestämda eller inte. Dvs hur stor möjlighet har vi att påverka utfallet? Finns det saker som kommer hända oavsett vad vi gör ?

  • From christinarosenberg on Jag kommer ingenstans!

   Tack, det kommer en text inom kort om just detta. Roligt med feedback!

 • From AJ on Kan medium ha fel?

  Intressant text som ger svar på många av mina funderingar!

 • From Ami on Konsultationer

  Jag intresserade mig för medialitet i somras och hittade Christina via rekommendationer på nätet. Aldrig varit någon som till fullo trott på sådant, men har till stor del ändrat uppfattning efter att ha träffat Christina. En del saker som hon förutspådde har redan hänt. Bl.a. på vilket sätt jag skulle få jobb. Hur det blir med de andra sakerna får framtiden utvisa. Om även de inträffar är jag definitivt övertygad! Rekommenderar att gå till henne. Christina är mycket trevlig och tillmötesgående via mail.

 • From Pernilla on Konsultationer

  Pratade med Christina idag å är ff lite tagen… men oxå peppad på nåt sätt. Är skeptiskt lagd i sånt här men är i ett livsskede där jag kände att jag hoppades höra nåt positivt om min framtid. Läste kommentarer här på sidan å chansade. Å vilken chansning! Helt makalöst. Sade bara Hej i princip å sen pratade Christina å bara beskrev mig som person. Detaljer som är helt omöjliga att pricka in om man inte känner mig väldigt väl. Min framtid som hon beskrev den låter rätt främmande för mig just nu. Ska bli intressant detta. Men jag kommer garanterat ringa igen. Å jag kommer berätta vad som blir… nåt redan nu i september så…
  Tack Cristina för samtalet och för att du förmedlade å tryckte på kring mina behov för mitt mående.. som jag inte lyssnar på… ska bättra mig. Återkommer!

 • From Celine on Konsultationer

  Jag hade en medial reading över telefon med Christina för cirka en månad sedan. Och det var helt fantastiskt! Hon beskrev mig på pricken. Hon gav mig bra råd och rekommenderar verkligen till alla att prata med henne.

 • From Malin on Konsultationer

  Jag var första gången hos Christina våren 2017. Christina berättade då om flera saker som skulle hända framöver i mitt liv , jag slog ifrån mig det för det var så långt ifrån mig och mitt liv, men så fel jag hade! Allt Christina sa har hänt , precis allt. Stora livsavgörande saker som förändrat mitt liv helt.
  Idag var jag på min andra reading och jag har inga ord.. spot on och Christina berättade saker som hon omöjligt kan känna till. Jag ser framemot nästa reading och Christinas förmågor är helt outstanding . Det går inte med ord att beskriva hur träffsäkert det är.

 • From Frank on Konsultationer

  Hej, Hade en telefonsession med Christina i förrgår. Otroligt pricksäker och medial. Ser fram emot nästa samtal redan. Tyvärr blev det inte inspelat, då jag bara lyckats få med 2 minuter. Christina är en fantastisk vägledare som jag rekommenderar varmt!

 • From Emma Hjelm on Konsultationer

  Efter en specifik händelse nyligen bokade jag en reading med Christina i hopp om att via henne kunna få andevärldens hjälp med att förstå vad som var meningen med den här specifika erfarenheten och vad jag ska lära mig/ta med mig framåt. Jag kände inte till Christina sedan tidigare utan googlade fram henne och då hon var verksam i närheten av där jag bor och jag fick en bra känsla via hennes webbsida, så bokade jag en tid. Jag har dock varit hos några medium tidigare, även om det är många år sedan nu, men då jag aldrig har fått någon riktig wow-upplevelse tidigare gick jag dit utan några stora förväntningar.

  Jag fick ett block där jag kunde anteckna och så började Christina berätta om allt hon fick till sig. Informationen bara flödade och jag fick skriva så att pennan glödde för att hinna med 🙂 90% av det som kom fram var så “to the point”, både om mig som person, vad som är viktigt för mig, vad jag nyligen varit med om och vad jag behövde lära mig av detta, att jag snabbt fick den wow-känsla som övertygade mig fullständigt om att den information som Christina gav mig kom från andevärlden. Jag blev så hjälpt av detta möte och kände en sådan enorm tacksamhet att andevärlden lett mig till just Christina. STORT TACK igen Christina – du är så skicklig på det du gör, inger ett sådant förtroende och gav mig en så varm känsla hela du som person!

 • From Maria on Konsultationer

  Jag hade inte varit i kontakt med Christina före dagens telefonsession men det kommer inte vara sista gången.
  I snabb takt inledde hon med en rak, personlig och korrekt bild av mig. Inte alls generell, utan specifik och med en röd tråd. Jag är över 50 år och hennes bild av mig var inte ny. Däremot var jag häpen över hur hon kunde ge en så sann bild av mig. Även om det var roligt att bli så sedd av någon var den största behållningen de faktiska råden hon gav och visionerna hon såg. Jag trodde jag hade full koll på vad jag behöver nu och vart jag behöver gå. Men hon hade faktiskt en hel del som jag själv inte tänkt på men som landade väl i mig.

  Tack Christina.

 • From Mona Lundgren on Konsultationer

  Tack för idag Christina. Du är så jävla bra och jag är galet glad över att mina kära vänner blev golvade av dig!

 • From Suss B B on Konsultationer

  Jag har i veckan haft en telefonreading med Christina och fnissade rejält vid flera tillfällen. Jag står just nu i ett vägskäl med många funderingar och tankar. Min stora fråga är vad jag ska göra resten med mitt arbetsliv? Jag har ett jobb som jag trivs med men känner mig lite färdig att fortsätta med det i den form jag gör idag. Jag är 50+ vilket inte ger så mycket utrymme till nya universitetsstudier och studielån. Jag har egna funderingar och tankar, men får inte riktigt till ett bra koncept med mina kompetenser. Där kommer Christina in och förlänger min egen tanke och ger mig väldigt bra redskap att fortsätta jobba med och jag fick tydliga budskap om vad med starka egenskaper är som jag inte riktigt har sett på det sättet och de egenskaperna är något jag ska använda framåt. Sedan fick jag till mig klockrena saker som hon inte har en susning om, så jag skrattade hjärtligt vid flera tillfällen. Christina berättade med en humor som passade mig, så jag fick nästan känslan av hänger, vilket gjorde det hela till en trevlig stund. För mig var readingen är stor hjälp men även bekräftelse på sådan jag har funderat på. Kommer alla gånger att göra fler readings hos Christina.

 • From Christina on Konsultationer

  Den här sidan har blivit utsatt för en mängd robotinlägg. På grund av detta kan det vara så att en del seriösa inlägg tyvärr blivit raderade. Jag är ledsen för det, däremot så ska sidan nu vara i sin ordning igen!

 • From Zabina on Konsultationer

  Jag bokade Readings – Medial med Christina idag,det var fantastiskt!!!

  Jag var lite skeptisk och mycket nervös
  ( varför vet jag ej) men när hon satte igång och började prata så flöt allting på,och tårarna rann ner för min kind och det hon sa idag stämmer så väl. Rekommenderar det här till alla människor.
  Tack 💖

 • From Ellinor on Konsultationer

  Jag känner mig mer helad, sedd och bekräftad efter Christinas reading. Den gav den energi som jag tappat lite på vägen. Även konkreta tips och råd gavs, vilket behövdes i mitt liv.

  Är sammanfattningsvis väldigt nöjd och tacksam över denna reading, och den gjordes över telefon vilket var imponerande att det kändes så genuint och bra.

 • From victoria on Konsultationer

  Fick en reading av Christina i lördags- första gången för mig hos henne. Jag hade googlat runt lite om olika medium och bestämde mig för Christina.
  Kan bara säga Wow! Allt hon sa om mig som person stämde 100%. Sedan sa hon bland annat att min äldsta dotter kommer flytta utomlands-( näe där har hon nog faktiskt fel tänkte jag min dotter studerar nu och har inte någon längtan efter att bo utomlands…trodde jag iaf) och att jag skulle tycka det var jobbigt. 2 dagar efter berättar min äldsta dotter att hon funderar på att studera termin 4 dvs nästa höst utomlands…..min första känsla va NEJ vargör då?! ( ja jag tycker det känns jobbigt..)Nu väntar jag in närmaste framtiden för att se om fler saker blir som Christina fick fram.

 • From Katarina on Konsultationer

  Rekommenderas en Reading eller konsultation första gången? Mycket som pågår i livet och ute efter ett hum vart det lutar.

  • From christinarosenberg on Konsultationer

   Jag föreslår att Du bokar personlig utveckling. Då ges det mer utrymme för frågor Du vill ställa och det är mer en dialog. Hälsningar Christina

 • From Didi on Konsultationer

  Christinas varma och jordnära utstrålning i kombination med hennes så träffande ord gjorde min konsultation till en rik och utvecklande upplevelse. Hennes tydlighet och sansade rakhet utan något som helst flum är befriande.

  Har lyssnat många gånger på min inspelning från konsultationen och varje gång så berörs mina sinnen och inspirationen flödar.

  Har du någonsin funderat över att kontakta henne, tveka inte! Du kommer inte att ångra dig.

 • From Karin on Konsultationer

  Jag vill tacka för en helt otrolig reading över telefonen där precis allt Christina sade stämde in. Jag har aldrig upplevt något liknande och är helt säker på att det kommer att hjälpa mig att hantera framtida val på ett klokt sätt. Är helt överväldigad och kommer att prova igen framöver.

 • From Melissa on Konsultationer

  För ca ett år sedan gick jag på min första mediala reading någonsin hos Christina när jag kände att jag behövde vägledning som mest då livet kändes alldeles för otydligt för mig, 19 år gammal. Mötet var förvånande, känslosamt och hoppfullt och gav mig värdefull information som kunde ta mig vidare i livet tack vare min följeslagare som Christina träffade. Ett år senare är det läskigt hur mycket som har stämt överens med det som sades på readingen och hur jag tack vare den kunde ta till mig råden för att utveckla mig själv och finna sinnesro. Tack Christina för all din hjälp och jag kan nog inte rekommendera tillräckligt för hur givande en reading kan vara! ❤️

 • From Helene on Konsultationer

  Jag var hos Christina för första gången igår och har tidigare varit rätt skeptisk mot medium och på vilket sätt jag ska kunna bli hjälpt eller hur hon ska kunna se/veta något om mig. Under vårt möte så berättade hon saker om mig och vem jag är/gjort som stämde in till 100%. Min nervositet jag kände innan släppte snabbt och jag kände mig väl till mods och var mest chockad över hur väl allt hon sa stämde in på mig. Nu ska det bli spännande att se om det hon sa skulle hända mig verkligen händer.
  Hon gjorde att jag ser mycket mer positivt på framtiden än vad jag gjorde innan och kommer definitivt gå tillbaka! Tack Christina!

 • From Lena on Konsultationer

  Har varit hos Christina och fått orken tillbaka efter min sons fruktansvärda bortgång…det hon beskrev om honom stämde in i minsta detalj…detaljer som hon absolut inte har någonsom helst aning om…hon gav mig styrka och kraft hur jag ska gå vidare…kommer absolut att återkomma!! Rekommenderar henne av hela mitt hjärta!!!

 • From AM on Konsultationer

  Nu har jag haft förmånen att ha min andra telefonkonsultation med Christina. En upplevelse som jag verkligen önskar att alla fick uppleva.
  Det är omöjligt att försöka beskriva hur tydlig hon är (inget flum), hur trevlig hon är (skrattar högt ibland över hennes fantastiska sätt att beskriva saker) och hur rätt hon har.
  Den här gången sa hon bl a en sak om min man som jag absolut förnekade. (Jag vet ju minsann allt om honom 😉). Hon stod på sig – jag skrev ner det hon sa och tänkte: Ja, ja – så småningom får jag väl veta vad det betyder ….. egentligen.
  10 min efter min reading frågade jag min man (på skoj) om det Christina sagt – och det var visade sig vara helt rätt!
  Det är svårt att inte förundras och beundra. Vilken förmåga Christina har.
  Att hon dessutom på ett helt knasigt sätt också gav mig livsenergin tillbaka är jag så otroligt tacksam för.
  Tack 🙏🏻

 • From Anette Wendt on Konsultationer

  Jag har varit på 2 readings hos Christina. Jag befann mej i en kris som mamma & behövde ngn slags vägledning eller ”facit”. Jag var så orolig & dränerad. Efter första readingen som handlade mer om här & nu blev jag ngt lugnare. Efter ca 6 månader läste jag på Christinas hemsida att hon nu även siade 1,5 år in i framtiden så då bestämde jag mej för min andra reading eftersom min oro som mamma fanns kvar. Den sittningen var så klockren kan jag säga nu med verkligt facit. Allt som Christina sa & beskrev har hänt! Det finns ingen oro kvar. Kusligt rätt hade hon. För ett par veckor sedan hamnade min yngste sons sambo i kris då hennes lillasyster blev drogad & kidnappad. Polisen var inkopplad & hade span, men inget hände. I ren förtvivlan skrev jag till Christina & undrade om hon kunde hjälpa? & det kunde hon! Lillasystern är funnen sedan en tid, tack gode Gud & Christina! Allt som Christa beskrev om platser, specifik lägenhet, andra flickor, droger & gärningsmän stämde på pricken! Kusligt rätt igen! Tack Christina! Kram Nettan

 • From Ulrika on Konsultationer

  Vi var ett kompisgäng, som tog emot Christina på vår arbetsplats. Vi fick en fantastisk kväll med många häftiga och spännande upplevelser. Christina är en otroligt härlig person som inger ett starkt förtroende och kunnande i det hon gör.
  Tack Christina! Vi kommer höra av oss igen!

 • From Camilla on Konsultationer

  Readings – Medial utveckling

  Jag har lyssnat/prata med Christina ett par gånger nu. Senast var för kanske drygt 2 månader sedan. Det som någonstans känns tryggt med henne är att hon är otroligt avväpnande i sin attityd och genom det skapar förtroende. Allt som man ofta associerar till just detta område (flummighet, inkorrekthet, vilda gissningar baserat på hur personen reagerar o.s.v.) blåser ut genom första bästa fönster.

  Vid mitt allra första samtal med henne nämnde hon mina två hundar … hon beskrev dem på ett sådant sätt (fysiskt men framförallt deras karaktärsdrag) att jag inte kunde förneka saken. Addera då också att dessa två hundar var något som inte fanns i något av mina sociala flöden (man kan ju lätt vilja söka sig åt det hållet för att förklara hur hon kunde veta så precist) sedan många år tillbaka (och allt som fanns för flera år sedan var sedan länge raderat) då deras bortgång tog så hårt mig att jag inte pratade fritt om dem förrän efter just denna första sittning.
  Det var där och då jag förstod att hon var seriös.

  Från de samtal/sittningar jag haft med Christina så har många kugghjul börjat röra på sig. Ordentligt igenrostade sådana och … saker hon nämnt komma skall har kommit/hänt/skett. Man förstår det kanske inte exakt i ögonblicket som det händer … men, efter en stund trillar polletten ned och en minns vad hon sagt och ser hur väl det stämmer.

  Så … för att inte gör ett allt för långt inlägg så kan jag utan omsvep säga att jag varmt rekommenderar att man tar sig tid för att sitta ned med Christina och helt oförbehållsamt lyssnar på det hon säger, tar till sig det, låter det få grunda sig i en och sedan se vart man hamnar. Och – ofta så hamnar man där just Christina sa att man skulle hamna.

 • From Cissi on Konsultationer

  Spännande upplevelse att lyssna till en mycket bra beskrivning av mig själv utan att Christina ens vet vem jag är och inte heller har träffat mig. Prövade en medial konsultation över telefonen och mer träffsäker person har jag inte råkat på. Målande och korrekt beskrivning av mitt liv som det ser ut nu samt en mycket lång och detaljrik presentation av hur hon ser att min framtid ska gestalta sig. Så nyfiken och peppad på att börja planera för de liv jag längtat efter så länge. Att på det här viset få lite vägvisare ger mig en putt i rätt riktning och orken att fortsätta framåt med nya krafter så tack Christina för din fina gåva som du delar med dig av.

 • From När man råkar ha ett medium som kompis – Monas Universum on Konsultationer

  […] flesta fall när vi ses så brukar det vara jag och hon, eller maken och hon som träffas. Hennes readings/semimediationer passar mig bäst medan maken hellre anlitar henne i hennes andra profession: personlig […]

 • From Wendy Hansen-Österman on Konsultationer

  Christina is very gifted and talented. She embraces your whole being when you are with her. I am a frequent client who seeks truth, confidence, encouragement and accuracy. I have recommended her to many of my family and friends. Needless to say, they are never disappointed after their consultation with her. My consultations are always very uplifting and I leave with a sense of what direction I need to go in, and what things I need to work on. Her spirit is beautiful and I highly recommend her. If you are english speaking as I am, don’t be discouraged, she is excellent in the language. One can be very happy if you are lucky enough to fall into her hands. Blessings.

 • From Anette on Konsultationer

  Har haft två readings över telefon med Christina
  Hon är så precis, allt hon sa stämde. Kom även in på personlig utveckling. De båda samtalen blev exakt som de skulle. Kände direkt ett förtroende för Christina. Hon är mycket ödmjuk och positiv. Har fått ny kraft och styrka att gå framåt i livet. Kan varmt rekommendera en Reading. Stort tack Christina! ❤️

 • From Tove on Konsultationer

  Jag har inte mått bra på väldigt länge, har nyligen skilt mig och var helt under isen rent ut sagt. Jag trodde inte det var psykiskt och fysiskt möjligt att må så dåligt som jag gjorde. Vet inte varför, men jag började googla efter medium och läste någon rekommendation om Christina någon stans och hittade den vägen till denna sidan. Jag läste flera kommentarer om olika personers erfarenheter och tänkte, jag chansar!

  Jag letade efter en tid och tack och lov fanns det en ledig tid bara någon vecka fram så jag bokade, satte mig på ett tåg och åkte tvärs genom landet till Stockholm. Lagom nervös för vem jag skulle möta. När jag ringde på dörren öppnade världens mest fantastiska kvinna! Vilken värme, energi och välkomnande utstrålning!

  Jag spelade in samtalet och antecknade “som en blå”. Jag ville inte gå miste om ett ord hon sa. Jag kunde inte i min vildaste fantasi föreställa mig hur samtalet skulle bli. Jag var helt paff efteråt! I en timme pratade Christina på om hur jag är som person. Helt på pricken rätt! Saker jag redan visste men inte reflekterar över och saker jag inte tänkt på kom upp för mig. Jag fick väldigt mycket att smälta och reflektera över. Snacka om en bra start för min personliga resa!

  Jag åkte hem. Försökte bearbeta samtalet och min livssituation. Jag kontaktade sen Christina via mejl då jag hade SÅ många frågetecken. Saker jag behövde jobba med mig själv men var lixom inte i “tillstånd” att förstå och ta mig ur själv. Jag bokade konsultation över telefon och det är det absolut bästa beslutet jag tagit, för mig själv som person, i hela mitt liv.
  Totalt har vi haft fyra telefonkonsultationer. Det som gett mig absolut mest, utöver att bolla och tänka högt med en oberoende person, är alla olika övningar hon gett mig mellan konsultationerna. Jag har verkligen fått verktyg att jobba med mig själv, mina känslor, vem jag är, vad jag behöver. Jag har bearbetat saker jag inte visste att jag behövde bearbeta. Jag har avslutat saker, förlåtit och gått vidare.

  Idag mår jag bättre än vad jag gjort på år! Det är en så otroligt skön känsla! Christinas ord hör jag ibland i bakhuvudet och om jag får ett bakslag vet jag precis vad jag ska göra tack vare alla verktyg jag fått genom konsultationerna. Min psykolog har en del att lära om vi säger så 🙂

  Jag kan varmt varmt varmt rekommendera Christina och kommer absolut att kontakta henne igen längre fram. För jag hoppas verkligen att vi ses igen!

  TACK Christina från botten av mitt hjärta. Du är fantastisk!!

  Stor kram ❤

 • From Tina on Konsultationer

  Jag var på en gruppkonsultation, vilket jag rekommenderar som ett smakprov om man är nyfiken. Detta var en otroligt givande upplevelse. Christina fick mig att ta steget från en nuvarande dysfunktionell arbetssituation. Jag är imponerad över hur mycket saker som Christina sa som hon inte kunde veta. Jag kommer att boka en Reading i framtiden.

 • From Kay on Konsultationer

  Jag besökte Christina för en gruppkonsultation. Jag gick ditt med ett öppet sinne men ändå ett hopp om att kanske få svar på en del funderingar jag haft en längre tid. Jag blev väldigt positivt överraskad över Christinas arbete.

  Jag känner att jag har fått perspektiv på mig själv och har även fått hjälp med hur jag ska komma vidare i mitt tankearbete. Jag tycker även att det var underhållande att vara där eftersom det är så häftigt att en person som inte känner mig och aldrig har träffat mig förut kan säga så mycket som stämmer så bra in. Jag vill definitivt gå tillbaka någon gång i framtiden!

 • From Lena on Konsultationer

  Har gått ett par veckor sen jag var hos Christina och är så glad och tacksam för att jag bokade tid hos henne. En timme där jag blev både förundrad och omtumlad över hur mycket som hon visste om mig, eller som hon sa “dom vet allt”. Känner ett lugn inom mig och har även hunnit reflektera över allt som hon sa, och tvekar inte en sekund att jag har dom som är med mig.
  Kan verkligen rekommendera att investera en timme hos Christina.
  Ett varmt och respektfullt bemötande och ett möte som gav mig väldigt mycket. Tack Christina !

 • From Eva on Konsultationer

  Nyss avslutat en omtumlande timme med Christina. En telefonreading. Djupt fascinerad av detta samtal som helt och håller handlade om mig. Vem jag är, vad jag vill och kan. En vägledning mitt i livet. Just en sån som vi alla levandes skulle må bra av. Känner mig upprymd, stark och våglig. Ser redan nu att detta samtal kommer leda mig rätt. Andevärlden med dess guider är en ny bekantskap och får följa med mig på färden, nu mer synliga än tidigare. Väldigt inspirerande timme och jag kan varmt rekommendera Christina och hennes underbara väsen till Er som tvekar. Tack Christina!

 • From Per on Konsultationer

  Var första gången hos Christina för drygt ett halvår sedan (se min tidigare kommentar mars 2017). Då fick jag till min förvåning veta att jag inom 5-6 veckor skulle byta arbete. Nästan på dagen 5 veckor senare hade jag ett samtal med min chef om att stora förändringar är pågång. Nu har jag min helt nya tjänst inom samma företag och trivs mycket bättre än tidigare. Det blev lite av en rysande insikt hur väl det stämde. Fördelen för mig var att jag någonstans i mitt medvetna var förberedd på detta – även om jag hade svårt att ta in det.
  Just nu pågår mycket i mitt liv så jag hade nyligen en uppföljning med Christina, denna gång över telefon. Som tidigare så sitter jag tyst och lyssnar. Christina beskriver förändringen på mitt arbete som något positivt för mig och att jag är inne på rätt spår – vilket jag själv känner och har fått bekräftat från andra. Christina beskriver detaljerat vad jag arbetat med sista tiden – hon beskriver det som “konstruktionsritningar, elscheman” – detta stämmer inte helt förvisso men det ser precis likadant ut. Papper med en mängd symboler som förbinds med smala streck. Hon beskriver att jag väntat på ett viktigt beslut om ett system som jag behöver för att komma vidare. Stämmer helt, det är det system som hjälper mig att producera det som ser ut som ”konstruktionsritningar”. Vidare detaljer på det sociala planet som stämmer fullt ut. Värdet för mig är lite att få bekräftat att den linje jag nu är inne på är rätt och få bekräftat att tidigare problem jag haft har funnits på riktigt och inte varit min inbillning. Det känns som en upprättelse som gör det lättare för mig gå vidare och lägga energin framåt.
  Det är så mycket mer att berätta men jag stannar där så länge. Men vill ändå passa på att tacka för de goda och detaljerade råd jag fått angående vårt nya hus där jag förstod precis vad Christina beskrev i mycket specifika delar av huset. Och det faktum att vi ska flytta behövde jag givetvis inte berätta själv.

  Är mycket tacksam för allt detta!
  Per

 • From Hokus pokus för andra men fantastisk för mig – Monas Universum on Konsultationer

  […] drygt ett år tillbaka går jag kontinuerligt till ett medium, Christina Rosenberg. Hon är en kompis till Wilmer Kaffebar-Malin så det var så jag kom i kontakt med henne. Malin […]

 • From Malin on Konsultationer

  Ledsen, vilsen, besviken och uppgiven hittade livet en väg där jag nådde Christina. Det började genom djuren, o ledde till medial vägledning och personlig utveckling. Jag har konsulterat Christina i olika perioder sedan 10år tillbaka. Det som hjälpt mig är hennes ärliga, oknussliga och charmiga sätt att vägleda och ge mig nya insikter och funderingar. Hennes positiva energi och förmåga att känna mig trygg bidrog till att jag enkelt kom till kärnan i flera sammanhang. Exempel ur hennes egna liv, gör att jag inte känner mig ensam. “Det är normalt, du är ju mänsklig precis som alla andra”, får mig att känna att det inte är hopplöst, jag kom att nå insikter om mig själv och känna lycka. Jag är idag mycket tacksam att livet förde mig till Christina och de möjligheter till insikter och värme, berikande av det hon givit och ger mig. Jag har redan rekommenderat henne till flera familjemedlemmar, vänner och medmänniskor jag mött. Vilket jag med all övertygelse kan göra även till DIG, som är någonstans i livet och behöver hjälp, stöttning, komma ur låsta tankemönster, osunda beteenden eller helt enkelt bara utvecklas personligt och/eller i ditt ledarskap i ditt eget liv.

  Solsken till Christina och alla er som läser detta!
  Malin

 • From Anne on Konsultationer

  Jag har nyligen “träffat” Christina i en reading i telefonen. Jag är fortfarande omtumlad!!

  Förutom att hon är en av de trevligaste människor jag pratat med på länge så ……. HUR 17 kan hon veta sådant som hänt tidigare i mitt liv (och det är väldigt specifika saker hon beskriver)?
  När hon sedan berättade om min nuvarande situation (som är väldigt annorlunda) är det nästan ännu mer ofattbart. Dessutom var hennes råd på pricken det jag behövde!
  Mitt förtroende för henne är givetvis väldigt stort – och det ska bli det bli otroligt spännande att få “pricka av” när hennes förutsägelser inför framtiden slår in 🙂

  Tusen tack för en spännande, livslustig och rolig timme!!

 • From Helene on Konsultationer

  Besökte Christina för första gången nyligen då jag behövde svar om saker i mitt liv. Jag kom till henne utan att hon visste ett uns om mig. Det var en lugn och behaglig stämning hos henne och hela hon kändes trygg. 60 minuter senare gick jag därifrån fylld av saker hon sagt. Hur kunde hon veta dessa saker om mig? Allt var väldigt träffande och det kändes som hon känt mig sedan barnsben. Den informationen detta gav mig bär jag nu med mig och det stärker och kommer hjälpa mig på både lång sikt men även omgående. Jag kan verkligen rekommendera en Reading hos Christina.

 • From Att chilla och panikboka sitt medium – Monas Universum on Konsultationer

  […] vi kom överens om att jag ska prova något nytt med henne. Hon vill att jag går på en ”semimeditation” som ska delas upp på ett par gånger. Låter skitläskigt men jag litar fullständigt på […]

 • From Per on Konsultationer

  Jag var hos Christina för två veckor sedan. Vill nu efter att det sjunkit in dela med mig av och ge min feedback på detta tillfälle. Vill med detta tacka Christina!

  I grunden är och har jag alltid varit skeptisk men har (av flera anledningar) med åren blivit mer ödmjuk inför livet och vad som finns runt oss. Det var mycket nervöst att första gången själv träffa ett medium och var mentalt förberedd på både besvikelse och att det kunde bli jobbigt.

  Snabbt försvann nervositeten pga Christinas lugna sätt. Lika snabbt började mitt liv beskrivas på ett ingående sätt. Det var lite omtumlande att träffa en person som kan mer om mig själv än vad jag själv vet. Jag tycker att den information som Christina förmedlade kändes mycket träffsäker och dessutom mer nyanserad än vad jag själv skulle kunna beskriva om mig själv.

  En annan reflektion efter en hel del funderingar kring detta:
  Som en jämförelse. Jag har tidigare erfarenheter av (professionella) personlighetstester, sådana som bygger på vetenskapliga metoder, hundratals specifika och personliga frågor, som tar timmar att genomföra. Dessa kan i sig vara träffsäkra men har också sina begränsade ramar.

  I Christinas fall. Jag kommer in okänd från gatan, vi har aldrig tidigare träffats eller talats vid. Direkt och utan att ställa några frågor om mig, så under följande timma så radas specifik information upp som direkt handlar om mitt privata innersta.

  Informationen om mig själv är viktig för att kunna utvecklas vidare som person. Fick även tips om relevant litteratur som stöd framåt. Jag kommer definitivt att vilja följa upp detta besök.

 • From Bianca on Konsultationer

  Hej
  Jag hade en telefon Reading med Christina för ett par veckor sedan, jag har varit tvungen att smälta och känna in allt efter readingen. Jag är en sökare och Christina är otroligt pricksäker och ärlig, hon är varm och har verkligen haft rätt. Jag spelade in vårt samtal så att jag kunde lyssna igenom det och ta beslut ut efter vad vi pratade om, och att göra förändringar efter readingen är verkligen mitt förslag det är lätt att glömma små detaljer som Christina gav mig vilket absolut betytt så mycket, “små saker” som betyder jättemycket, allt är ju en helhet. Jag rekommenderar verkligen Christina till alla som vill ha exakta detaljer och en stor förändring.
  Ljus och kramar
  Stort lycka till

 • From Nedina on Konsultationer

  Jag vill börja med att säga att Christina är en fantastisk person! Första gången jag träffade henne var på en medial Reading. Jag läste om henne i en blogg och bokade en tid. Hon sa en hel del saker som hon inte kunde vetat om. Och en del saker som hon sagt om mitt jobb har precis hänt.
  Tyvärr så utsattes jag för en del tråkigheter i mitt privata liv efter mitt första besök hos henne och det enda och den första jag vände mig till efter det var Christina. Hon fanns där i form av ett stöd som ingen annan kunde ge mig just då. Hennes hjälp och råd, hennes närvaro på både mail och den personliga kontakten var en stor tillgång för mig!
  I den utvecklingen jag behöver så har jag Christina och jag kommer inte gå till någon annan.
  Till Dig som funderar på att boka en tid…gör det! Bättre investering i dig själv kan du inte göra. Christina är en underbar, rar och härlig kvinna som har en förmåga och en stor gåva att hjälpa en utvecklas i sitt inre.
  Tack Christina för att du finns och ställer upp!

 • From Maria on Konsultationer

  Jag var skeptisk till min mediala reading, men inom bara några minuter kände jag att Christina är på riktigt. Hon sa saker som väldigt få vet, hon fick information om mig som jag behövde höra och hon såg mig som om hon levt bredvid mig i flera årtionden. Hon gav mig en insikt som jag behövde få, och en medvetenhet jag har sökt. Jag kommer utan några tvivel hålla kontakten med henne och få hennes hjälp att fortsätta utvecklas och hamna på en plats som är bättre för mig. Underbar kvinna med en väldigt stark gåva!

 • From Tanja on Konsultationer

  Pratade med Christina idag!
  WOW en helt fantastisk kvinna, jag har varit hos en del mediala personer, men ingen som Christina!
  Hon beskrev mig till punkt och pricka, saker som hon inte kunde veta om min barndom,hur jag är som person, hon fick upp saker som hänt på mitt jobb, om personer där som hon beskrev så tydligt så jag visste direkt vem det var ifråga. Christina gav mig så mkt redskap om hur jag kan utvecklas som person, som mamma och i livet. Jag har gått hos psykologer till och från under mitt barn/vuxen liv, gått på kbt nu senast…. att träffa Christina under 2 timmar har gett mig mer än alla år och timmar som jag suttit hos psykologer och gått “tomhänt” därifrån. Jag upplevde Christina som väldigt rak på sak men ändå på ett pedagogiskt sätt, hon förklarade om det var nåt man inte förstod, man fick ställa frågor, och hon fick mycket information och pratade väldigt mkt hela tiden vilket jag älskade med denna readings, jag fick ut så mkt av att bara lyssna på allt hon hade att säga. Ville också tala om att jag hade haft en fruktansvärd migrän i 2 dagar som inte ville försvinna, den bara försvann när jag hade pratat med Christina,det var som att alla mina bekymmer,ängslan, oro som jag haft under en lång tid bara försvann.
  Jag kommer garanterat att träffa Christina flera gånger när jag behöver hjälp i livet, hon är som en andlig psykolog, som kan se in på djupet med hjälp av andevärlden. Helt underbart!

 • From Nettan on Konsultationer

  Jag o min väninna va hos Christina i september och vi är fortfarande förvånade hur “den människan” kunde veta/säga allt det hon gjorde!! Det enda hon visste om mig var mitt förnamn, min mailadress från vilken jag bokat våra readings o min väninnas förnamn.
  Oj oj oj vilken upplevelse, herregud det Christina sa stämmer in på pricken! Och det har redan hänt en sak för mig som hon berätta. En sak jag frågade Christina va ; kommer jag inte byta jobb? Hon såg direkt en ganska speciell sak (behöver ju inte nämna vad här) O den saken va det första jag stötte på när jag kom fram o skulle köra in på parkeringen på det då eventuella jobbet…(för 3 v sen)
  Igår skrev jag på anstäkllningsavtal på det jobbet!

  Jag o min väninna hade två helt “skilda readings” o då inte bara för att vi är två olika personer utan för att hon på min hade mycket att förmedla om mig, mitt hem, min son, män (är singel), jobb o utbildningar rörande jobbet..
  Det hon hade att förmedla till min väninna va bara sånt som rörde henne personligen, hennes barndom, hennes liv o uppväxt…och på både gott och ont gick min väninna därifrån med gråtna ögon, då Christina hade alla rätt i det hon sa om min väninna..
  Till min hade hon inget att förmedla om min barndom tex.
  Hon framför det som för dagen är viktigt för andevärlden att förmedla!
  Jag hade fullt sjå att anteckna allt Christina sa i rummet till mig o min väninna hade fullt sjå att torka tårar, men det va också som att dra ut en propp för min väninna o efteråt kände hon stor lättnad över att få höra Christina säga det hon upplevt o känt hela sitt liv….
  Och vi är så tacksamma båda två att vi besökte henne och kommer göra det igen!
  Det är med ett leende på läpparna både jag o min väninna tänker på Christina, en varmare o härligare människa är svårt att hitta.
  /Nettan

 • From Hannah on Konsultationer

  Vilket fantastiskt möte ( Reading ) jag har haft med Christina
  Att träffa en person som Du aldrig träffat förut och som omedelbart sätter ord på dina tankar och känslor , som berättar för dig det DU är…..
  Det är inte magi, men helt magiskt det hon förmedlar .
  Jag ser redan fram emot vårt nästa samtal – och till dig som funderar på att boka tid –
  Gör det !
  Bättre investering i Dig själv kan Du inte göra

 • From Linda on Konsultationer

  Hej
  Har varit på reading hos Christina. Det var en helt fantastisk upplevelse. Christina är varm och entusiastisk och förmedlar på ett mycket begripligt sätt. Hon prickade in så mycket om mig som hon omöjligt kunde veta. Vi pratade väldigt mycket om mitt arbete – och det var precis vad jag behövde. Fick verkligen bekräftelse på att jag har valt rätt. Det verkar som om framtiden kommer med både roliga och utmanande upplevelser. Jag kommer definitivt att komma tillbaka. Tack Christina!

 • From Jessica on Konsultationer

  Jag bokade en Reading över telefon och var nyfiken men ändå lite fundersam. Det var jätte spännande att Christina beskrev mig som person på pricken. Saker som varkligen irriterar mig kunde hon berätta exakt. Vissa saker håller jag inte med om eller kanske det är så att jag inte förstår det ännu. Det ska bli jättespännande att komma in i framtiden. Jag rekommenderar alla att boka en tid hos Christina, det är så häftigt!

Linda Edlund

Jag har haft turen att träffa Christina flera gånger – både i demonstrationer och på privata readings. Hon är inte bara en fantastiskt rolig och ärlig person utan också så pricksäker man kan bli…. Efter varje möte känner jag att jag tror på mig själv, att jag är på rätt väg och att jag är en jäkla bra tjej med massor av fantastiska saker att uträtta, både för mig själv och för andra. Vilken fantastisk egenskap att kunna få fram det hos andra..!! Och det gör Christina!!
Jag kan fortfarande skratta när hon beskrev en väldigt speciell trappa som kommer finnas i min nästa lokal och jag tänkte att det här finns inte. Det tog ca 3 månader sen fanns min lokal där och den speciella trappan likaså!!! Inte många har en hemlig trapp ner till ett altare?????
Jag rekommenderar Christina till de personer som vill träffa ett seriöst, proffesionellt och ärligt medium. Inget trams – bra, ren fakta och mycket goda skratt.

Kenneth Pettersson

Hej jag heter Kenneth och har varit på christinas kurs om reading -medial träning jag fick lära mej att förstå känslor och intryck läsa av människor och djur en helt ny värd öppnade sej. Ibland får man en massa intryck som man bara låter vara men med christinas kurs fick man lära sej att stänga av sitt EGO och det är vi människor duktiga på att vet allt kan allt.Man fick lära sej att öppna sej få in andra intryck känslor att kunna läsa av människor och för min del djur och sen dess är man mer lyhörd både mot männskor och djur att få intrycket av vad djuren säger inte att man pratar men man får bilder av djuren helt fantastigt jag har haft den känslan förut men att christina,s kurs fick jag lära mej att både öppna sej och att stänga av. Jag var väldigt själv skeptisk mot kursen men jag ångrar verkligen inte att jag gick den

Carina

Var på min första reading hos Christina för tio år sedan och det blev början på en riktig ”resa” i personlig utveckling!
Helt otroligt hur hon både kunde beskriva det jag inte var tillfreds med i mitt liv och även ge mig insikt om vad jag behövde göra för att komma vidare. En tuff tid följde (men en erfarenhet jag är tacksam för) och allt blev så mycket bättre i slutänden. Tack igen för det!
Christina är ”klockren” i det hon förmedlar (för att citera maken som tidigare var skeptisk) och jag rekommenderar henne varmt för den som vill få vägledning och växa som person.

Sanna Lanne

Christina har hjälpt mig med mina djur (många). Då har hon hjälpt mig i kommunikationen, som jag känt kört fast. Hon har öppnat mina sinnen.
Jag har idag en helt annan inställning, är mycket bättre på att lyssna och förstå. Mina djur känns mer harmoniska och livet för oss alla har blivit enklare.
Christina är en så HÄRLIG person och jag har nu bokat ett kurs tillfälle (1A) Det kommer bli intressant att få lära mer. Hon har inte haft fel ngn gång ang djuren en del information fick jag forska fram från andra ägare. Man häpnar över hur mycket hon och djuren tillsammans kan förmedla. En mycket klok kvinna med en hållbar inställning till livet. 

Malin

När jag första gången träffade Christina var jag som en urvriden gammal trasa, en uppäten macka eller som ett smutsigt skräp vid asfaltskanten dit blåsten vickade mig lite hit och dit. Jag visste inte ens hur jag skulle kunna ta mig till hennes arbetsrum dit en vänlig själ bokat tid åt mig. Men jag tog mig ändå upp för trapporna och in i den sköna fåtöljen, in i ett rum fullt av förtroende, förståelse och kärlek. Och dessutom en söt liten helande hund.

Tre timmar senare såg jag ljuset igen – tack vare Christina och allt som är hon. Hoppet och gnistan började sakta glöda igen. Bland annat lärde jag mig ett ord och dess viktiga betydelse: Integritet
Nuförtiden när svåra dagar sänker mig tar jag fram Christinas glada skratt och hör henne inom mig som ett mantra: ”Integritet Integritet Integritet” Och vips finner jag åter styrkan!

Christina, jag är dig evigt tacksam <3

Camilla

Ville bara säga tack igen för readingen igår. Det är bland det häftigaste jag gjort! Hur du fångade upp saker om mig och min omgivning… helt galet 🙂
Jag fick massor att tänka på och en del förklaringar till vissa saker som antagligen påverkat mig mer än jag trott. Ska bli väldigt spännande att se hur allt faller ut. Jag kommer definitivt tillbaka igen!

Cecilia Falk

För ett par dagar sedan behövde jag hjälp att få vägledning.
Kände att jag behövde få svar på ett par frågor i mitt liv som inträffat mig. Jag behövde få ro i kroppen för att kunna släppa och gå vidare.
Jag valde då att kontakta Christina.
Jag frågade om de händelserna som hänt mig, sådant som ingen annan vetat om.
Christina berättade och förklarade för mig och beskrev hur allt varit.
Hon berättade om vad som hänt och jag rös i kroppen av hela situationen. Ingen av mina vänner eller familj har vetat om detta och helt omöjligt att Christina fått reda på. De lugn som spred sig inom mig och en känsla av harmoni. Hon gav mig styrka och kraft att släppa, lämna och gå vidare.
Tack Christina! 

Bodil

Hej Christina och tack för i kväll!
Helt otroligt att du kunde berätta så mycket om mej och att du fick kontakt med den jag saknar så.
Allt du sa stämmer så bra och budskapen jag fick förstår jag till fullo.
Jag känner mej tacksam, glad och djupt berörd där jag sitter nu.
Åter igen, ett stort och varmt tack från djupet av mitt hjärta.
Kram Bodil
Tyvärr kan jag inte gå kursen i Hallstavik men kommer att hålla utkik här när nästa börjar.

Jessica

Jag bokade en Reading över telefon och var nyfiken men ändå lite fundersam. Det var jätte spännande att Christina beskrev mig som person på pricken. Saker som varkligen irriterar mig kunde hon berätta exakt. Vissa saker håller jag inte med om eller kanske det är så att jag inte förstår det ännu. Det ska bli jättespännande att komma in i framtiden. Jag rekommenderar alla att boka en tid hos Christina, det är så häftigt!

Linda

Har varit på reading hos Christina. Det var en helt fantastisk upplevelse. Christina är varm och entusiastisk och förmedlar på ett mycket begripligt sätt. Hon prickade in så mycket om mig som hon omöjligt kunde veta. Vi pratade väldigt mycket om mitt arbete – och det var precis vad jag behövde. Fick verkligen bekräftelse på att jag har valt rätt. Det verkar som om framtiden kommer med både roliga och utmanande upplevelser. Jag kommer definitivt att komma tillbaka. Tack Christina!

Nettan

Jag o min väninna va hos Christina i september och vi är fortfarande förvånade hur ”den människan” kunde veta/säga allt det hon gjorde!! Det enda hon visste om mig var mitt förnamn, min mailadress från vilken jag bokat våra readings o min väninnas förnamn.
Oj oj oj vilken upplevelse, herregud det Christina sa stämmer in på pricken! Och det har redan hänt en sak för mig som hon berätta. En sak jag frågade Christina va ; kommer jag inte byta jobb? Hon såg direkt en ganska speciell sak (behöver ju inte nämna vad här) O den saken va det första jag stötte på när jag kom fram o skulle köra in på parkeringen på det då eventuella jobbet…(för 3 v sen)
Igår skrev jag på anstäkllningsavtal på det jobbet!

Jag o min väninna hade två helt ”skilda readings” o då inte bara för att vi är två olika personer utan för att hon på min hade mycket att förmedla om mig, mitt hem, min son, män (är singel), jobb o utbildningar rörande jobbet..
Det hon hade att förmedla till min väninna va bara sånt som rörde henne personligen, hennes barndom, hennes liv o uppväxt…och på både gott och ont gick min väninna därifrån med gråtna ögon, då Christina hade alla rätt i det hon sa om min väninna..
Till min hade hon inget att förmedla om min barndom tex.
Hon framför det som för dagen är viktigt för andevärlden att förmedla!
Jag hade fullt sjå att anteckna allt Christina sa i rummet till mig o min väninna hade fullt sjå att torka tårar, men det va också som att dra ut en propp för min väninna o efteråt kände hon stor lättnad över att få höra Christina säga det hon upplevt o känt hela sitt liv….
Och vi är så tacksamma båda två att vi besökte henne och kommer göra det igen!
Det är med ett leende på läpparna både jag o min väninna tänker på Christina, en varmare o härligare människa är svårt att hitta.

Nedina

Jag vill börja med att säga att Christina är en fantastisk person! Första gången jag träffade henne var på en medial Reading. Jag läste om henne i en blogg och bokade en tid. Hon sa en hel del saker som hon inte kunde vetat om. Och en del saker som hon sagt om mitt jobb har precis hänt.
Tyvärr så utsattes jag för en del tråkigheter i mitt privata liv efter mitt första besök hos henne och det enda och den första jag vände mig till efter det var Christina. Hon fanns där i form av ett stöd som ingen annan kunde ge mig just då. Hennes hjälp och råd, hennes närvaro på både mail och den personliga kontakten var en stor tillgång för mig!
I den utvecklingen jag behöver så har jag Christina och jag kommer inte gå till någon annan.
Till Dig som funderar på att boka en tid…gör det! Bättre investering i dig själv kan du inte göra. Christina är en underbar, rar och härlig kvinna som har en förmåga och en stor gåva att hjälpa en utvecklas i sitt inre.
Tack Christina för att du finns och ställer upp!

Per

Jag var hos Christina för två veckor sedan. Vill nu efter att det sjunkit in dela med mig av och ge min feedback på detta tillfälle. Vill med detta tacka Christina!

I grunden är och har jag alltid varit skeptisk men har (av flera anledningar) med åren blivit mer ödmjuk inför livet och vad som finns runt oss. Det var mycket nervöst att första gången själv träffa ett medium och var mentalt förberedd på både besvikelse och att det kunde bli jobbigt.

Snabbt försvann nervositeten pga Christinas lugna sätt. Lika snabbt började mitt liv beskrivas på ett ingående sätt. Det var lite omtumlande att träffa en person som kan mer om mig själv än vad jag själv vet. Jag tycker att den information som Christina förmedlade kändes mycket träffsäker och dessutom mer nyanserad än vad jag själv skulle kunna beskriva om mig själv.

En annan reflektion efter en hel del funderingar kring detta:
Som en jämförelse. Jag har tidigare erfarenheter av (professionella) personlighetstester, sådana som bygger på vetenskapliga metoder, hundratals specifika och personliga frågor, som tar timmar att genomföra. Dessa kan i sig vara träffsäkra men har också sina begränsade ramar.

I Christinas fall. Jag kommer in okänd från gatan, vi har aldrig tidigare träffats eller talats vid. Direkt och utan att ställa några frågor om mig, så under följande timma så radas specifik information upp som direkt handlar om mitt privata innersta.

Informationen om mig själv är viktig för att kunna utvecklas vidare som person. Fick även tips om relevant litteratur som stöd framåt. Jag kommer definitivt att vilja följa upp detta besök.

Eva

Nyss avslutat en omtumlande timme med Christina. En telefonreading. Djupt fascinerad av detta samtal som helt och håller handlade om mig. Vem jag är, vad jag vill och kan. En vägledning mitt i livet. Just en sån som vi alla levandes skulle må bra av. Känner mig upprymd, stark och våglig. Ser redan nu att detta samtal kommer leda mig rätt. Andevärlden med dess guider är en ny bekantskap och får följa med mig på färden, nu mer synliga än tidigare. Väldigt inspirerande timme och jag kan varmt rekommendera Christina och hennes underbara väsen till Er som tvekar. Tack Christina!

Lena

Har gått ett par veckor sen jag var hos Christina och är så glad och tacksam för att jag bokade tid hos henne. En timme där jag blev både förundrad och omtumlad över hur mycket som hon visste om mig, eller som hon sa ”dom vet allt”. Känner ett lugn inom mig och har även hunnit reflektera över allt som hon sa, och tvekar inte en sekund att jag har dom som är med mig.
Kan verkligen rekommendera att investera en timme hos Christina.
Ett varmt och respektfullt bemötande och ett möte som gav mig väldigt mycket. Tack Christina !

Tina

Jag var på en gruppkonsultation, vilket jag rekommenderar som ett smakprov om man är nyfiken. Detta var en otroligt givande upplevelse. Christina fick mig att ta steget från en nuvarande dysfunktionell arbetssituation. Jag är imponerad över hur mycket saker som Christina sa som hon inte kunde veta. Jag kommer att boka en Reading i framtiden.

Tove

Jag har inte mått bra på väldigt länge, har nyligen skilt mig och var helt under isen rent ut sagt. Jag trodde inte det var psykiskt och fysiskt möjligt att må så dåligt som jag gjorde. Vet inte varför, men jag började googla efter medium och läste någon rekommendation om Christina någon stans och hittade den vägen till denna sidan. Jag läste flera kommentarer om olika personers erfarenheter och tänkte, jag chansar!

Jag letade efter en tid och tack och lov fanns det en ledig tid bara någon vecka fram så jag bokade, satte mig på ett tåg och åkte tvärs genom landet till Stockholm. Lagom nervös för vem jag skulle möta. När jag ringde på dörren öppnade världens mest fantastiska kvinna! Vilken värme, energi och välkomnande utstrålning!

Jag spelade in samtalet och antecknade ”som en blå”. Jag ville inte gå miste om ett ord hon sa. Jag kunde inte i min vildaste fantasi föreställa mig hur samtalet skulle bli. Jag var helt paff efteråt! I en timme pratade Christina på om hur jag är som person. Helt på pricken rätt! Saker jag redan visste men inte reflekterar över och saker jag inte tänkt på kom upp för mig. Jag fick väldigt mycket att smälta och reflektera över. Snacka om en bra start för min personliga resa!

Jag åkte hem. Försökte bearbeta samtalet och min livssituation. Jag kontaktade sen Christina via mejl då jag hade SÅ många frågetecken. Saker jag behövde jobba med mig själv men var lixom inte i ”tillstånd” att förstå och ta mig ur själv. Jag bokade konsultation över telefon och det är det absolut bästa beslutet jag tagit, för mig själv som person, i hela mitt liv.
Totalt har vi haft fyra telefonkonsultationer. Det som gett mig absolut mest, utöver att bolla och tänka högt med en oberoende person, är alla olika övningar hon gett mig mellan konsultationerna. Jag har verkligen fått verktyg att jobba med mig själv, mina känslor, vem jag är, vad jag behöver. Jag har bearbetat saker jag inte visste att jag behövde bearbeta. Jag har avslutat saker, förlåtit och gått vidare.

Idag mår jag bättre än vad jag gjort på år! Det är en så otroligt skön känsla! Christinas ord hör jag ibland i bakhuvudet och om jag får ett bakslag vet jag precis vad jag ska göra tack vare alla verktyg jag fått genom konsultationerna. Min psykolog har en del att lära om vi säger så 🙂

Jag kan varmt varmt varmt rekommendera Christina och kommer absolut att kontakta henne igen längre fram. För jag hoppas verkligen att vi ses igen!

TACK Christina från botten av mitt hjärta. Du är fantastisk!!

Stor kram ❤

Ulrika

Vi var ett kompisgäng, som tog emot Christina på vår arbetsplats. Vi fick en fantastisk kväll med många häftiga och spännande upplevelser. Christina är en otroligt härlig person som inger ett starkt förtroende och kunnande i det hon gör.
Tack Christina! Vi kommer höra av oss igen!

Anette Wendt

Jag har varit på 2 readings hos Christina. Jag befann mej i en kris som mamma & behövde ngn slags vägledning eller ”facit”. Jag var så orolig & dränerad. Efter första readingen som handlade mer om här & nu blev jag ngt lugnare. Efter ca 6 månader läste jag på Christinas hemsida att hon nu även siade 1,5 år in i framtiden så då bestämde jag mej för min andra reading eftersom min oro som mamma fanns kvar. Den sittningen var så klockren kan jag säga nu med verkligt facit. Allt som Christina sa & beskrev har hänt! Det finns ingen oro kvar. Kusligt rätt hade hon. För ett par veckor sedan hamnade min yngste sons sambo i kris då hennes lillasyster blev drogad & kidnappad. Polisen var inkopplad & hade span, men inget hände. I ren förtvivlan skrev jag till Christina & undrade om hon kunde hjälpa? & det kunde hon! Lillasystern är funnen sedan en tid, tack gode Gud & Christina! Allt som Christa beskrev om platser, specifik lägenhet, andra flickor, droger & gärningsmän stämde på pricken! Kusligt rätt igen! Tack Christina! 

Lena

Har varit hos Christina och fått orken tillbaka efter min sons fruktansvärda bortgång…det hon beskrev om honom stämde in i minsta detalj…detaljer som hon absolut inte har någonsom helst aning om…hon gav mig styrka och kraft hur jag ska gå vidare…kommer absolut att återkomma!! Rekommenderar henne av hela mitt hjärta!!!

Helene

Jag var hos Christina för första gången igår och har tidigare varit rätt skeptisk mot medium och på vilket sätt jag ska kunna bli hjälpt eller hur hon ska kunna se/veta något om mig. Under vårt möte så berättade hon saker om mig och vem jag är/gjort som stämde in till 100%. Min nervositet jag kände innan släppte snabbt och jag kände mig väl till mods och var mest chockad över hur väl allt hon sa stämde in på mig. Nu ska det bli spännande att se om det hon sa skulle hända mig verkligen händer.
Hon gjorde att jag ser mycket mer positivt på framtiden än vad jag gjorde innan och kommer definitivt gå tillbaka! Tack Christina!

Karin

Jag vill tacka för en helt otrolig reading över telefonen där precis allt Christina sade stämde in. Jag har aldrig upplevt något liknande och är helt säker på att det kommer att hjälpa mig att hantera framtida val på ett klokt sätt. Är helt överväldigad och kommer att prova igen framöver.

Victoria

Fick en reading av Christina i lördags- första gången för mig hos henne. Jag hade googlat runt lite om olika medium och bestämde mig för Christina.
Kan bara säga Wow! Allt hon sa om mig som person stämde 100%. Sedan sa hon bland annat att min äldsta dotter kommer flytta utomlands-( näe där har hon nog faktiskt fel tänkte jag min dotter studerar nu och har inte någon längtan efter att bo utomlands…trodde jag iaf) och att jag skulle tycka det var jobbigt. 2 dagar efter berättar min äldsta dotter att hon funderar på att studera termin 4 dvs nästa höst utomlands…..min första känsla va NEJ vargör då?! ( ja jag tycker det känns jobbigt..)Nu väntar jag in närmaste framtiden för att se om fler saker blir som Christina fick fram.

Suss B.B

Jag har i veckan haft en telefonreading med Christina och fnissade rejält vid flera tillfällen. Jag står just nu i ett vägskäl med många funderingar och tankar. Min stora fråga är vad jag ska göra resten med mitt arbetsliv? Jag har ett jobb som jag trivs med men känner mig lite färdig att fortsätta med det i den form jag gör idag. Jag är 50+ vilket inte ger så mycket utrymme till nya universitetsstudier och studielån. Jag har egna funderingar och tankar, men får inte riktigt till ett bra koncept med mina kompetenser. Där kommer Christina in och förlänger min egen tanke och ger mig väldigt bra redskap att fortsätta jobba med och jag fick tydliga budskap om vad med starka egenskaper är som jag inte riktigt har sett på det sättet och de egenskaperna är något jag ska använda framåt. Sedan fick jag till mig klockrena saker som hon inte har en susning om, så jag skrattade hjärtligt vid flera tillfällen. Christina berättade med en humor som passade mig, så jag fick nästan känslan av hänger, vilket gjorde det hela till en trevlig stund. För mig var readingen är stor hjälp men även bekräftelse på sådan jag har funderat på. Kommer alla gånger att göra fler readings hos Christina.

Emma Hjelm

Efter en specifik händelse nyligen bokade jag en reading med Christina i hopp om att via henne kunna få andevärldens hjälp med att förstå vad som var meningen med den här specifika erfarenheten och vad jag ska lära mig/ta med mig framåt. Jag kände inte till Christina sedan tidigare utan googlade fram henne och då hon var verksam i närheten av där jag bor och jag fick en bra känsla via hennes webbsida, så bokade jag en tid. Jag har dock varit hos några medium tidigare, även om det är många år sedan nu, men då jag aldrig har fått någon riktig wow-upplevelse tidigare gick jag dit utan några stora förväntningar.

Jag fick ett block där jag kunde anteckna och så började Christina berätta om allt hon fick till sig. Informationen bara flödade och jag fick skriva så att pennan glödde för att hinna med 🙂 90% av det som kom fram var så ”to the point”, både om mig som person, vad som är viktigt för mig, vad jag nyligen varit med om och vad jag behövde lära mig av detta, att jag snabbt fick den wow-känsla som övertygade mig fullständigt om att den information som Christina gav mig kom från andevärlden. Jag blev så hjälpt av detta möte och kände en sådan enorm tacksamhet att andevärlden lett mig till just Christina. STORT TACK igen Christina – du är så skicklig på det du gör, inger ett sådant förtroende och gav mig en så varm känsla hela du som person!

Celine

Jag hade en medial reading över telefon med Christina för cirka en månad sedan. Och det var helt fantastiskt! Hon beskrev mig på pricken. Hon gav mig bra råd och rekommenderar verkligen till alla att prata med henne.

Ami

Jag intresserade mig för medialitet i somras och hittade Christina via rekommendationer på nätet. Aldrig varit någon som till fullo trott på sådant, men har till stor del ändrat uppfattning efter att ha träffat Christina. En del saker som hon förutspådde har redan hänt. Bl.a. på vilket sätt jag skulle få jobb. Hur det blir med de andra sakerna får framtiden utvisa. Om även de inträffar är jag definitivt övertygad! Rekommenderar att gå till henne. Christina är mycket trevlig och tillmötesgående via mail.

Elisabeth S.

Trevlig upplevelse. Många igenkännande beskrivningar på en själv och händelser. Duktig och inspirerande. Hoppas att det blir som hon har fått information från kommunikatören. Kan verkligen rekommendera Christina. Kommer tillbaka.

Annelie J.

Wow! Alltså vilken grej. Många saker stämde verkligen. Otroligt att hon kan veta så mycket om just mig. Fick mig in på rätt spår så nu vet jag att det kommer gå bra. Kan starkt rekommendera Christina!

Elisabeth A.

Hela kursen var fantastisk och givande! Christina är en utomordentlig kursledare och ett välmeriterat medium!

Susanne S.

Det var En fantastisk upplevelse😊 jag kände mig så mycket lättare i kropp och själ och fick en massa energi i min kropp fick också svar på funderingar som jag haft. Kommer att komma tillbaka🥰 Många hälsningar o kramar Susanne Andersson Svensson

Ewa W.

Fantastiskt🙏 Christina är en fantastisk vägledare och person🥰

Maria G.

Ni vet när ni möter ngn som på riktigt ser er, så är Christina. I snabb takt kunde hon pinpointa mig och hur jag tar mig fram i livet. Därefter gav hon mig tydlig vägledning framåt och och modiga visioner om vad jag möta inom den närmast tiden. Jag är över 50 år och det hon lyfte är ingen nyhet. Men det tydliggjorde och förstärkte allvaret i vilken väg jag måste gå . Även nya vinklar som jag själv inte tänkt på. Jag kan starkt rekommendera Christina.

Christina Å.

Inkännande, mänsklig, intuitiv, mycket bra!

Emma

Christina har varit hos oss och haft föreläsningar om det mesta vad gäller häst men framförallt kommunikation mellan häst o ryttaren, dessa föreläsningar har varit mer än uppskattade! Tack Christina!

Sarah

Jag har haft många motgångar i livet precis som många andra. Jag träffade Christina, och jag var väldigt skeptisk, men kände omgående att detta va rätt person och rätt sätt för mig.
Jag bokade personligutveckling och fick mycket hjälp för att kunna ta mig vidare och ta tag i livet. Vissa saker tog längre tid att hantera för mig och vissa saker gick snabbare men att ha någon att bolla med på vägen va det bästa.
Jag har även bokat readings på mina djur vilket är väldigt häftigt och intressant och varit väldigt hjälpsamt för mig i min utveckling med mina djur, att förstå mig på hur dom fungerar och tänker och att ändra mig själv för att dom ska förstå vad jag menar i olika situationer.
Jag skulle inte va där jag är idag om jag inte träffat Christina på vägen.

Sophie

Christina är en fantastisk människa som sprudlar och delar med sig av sin positiva energi.
Christina hjälpe mig vidare både i min personliga utveckling och i det andliga.
Christina har en gedigen erfarenhet av detta och det är oerhört viktigt att känna den samt den trygghet och kunskap hon ger i sin helhet i sina kurser och konsultationer.
Jag kan skriva mycket men jag tycker just DU ska träffa Christina för en konsultation om vad just du behöver ❤️
Lycka till!

Jeanette Thörner

Jag har både varit själv på reading med Christina samt följt med nära vänner på deras.
Det är en fantastisk resa inom personlig utveckling där du får nycklar till att lättare ta beslut över de saker som du många gånger funderar över. Saker som du egentligen vet att du borde göra något åt/tänka annorlunda kring men där du inte riktat själv kunnat hitta svaren. Med Christinas hjälp får du lättare att bena ut dem och finna tillit till det du egentligen redan visste men många gånger stänger av pga. av rädslor, yttre faktorer eller låsningar som spärrar vägen. Det är lite som att öppna dörren och släppa in frisk luft i ett kvalmigt rum eller att ta ett dopp i sjön när du varit ute och sprungit. Du blir klar i sinnet och får känslan av att; ja men såklart det är så, varför har jag inte kommit till den slutsatsen själv och gjort något åt det tidigare?

Erika

Mitt första möte med Christina hade min svärmor ordnat åt oss för att få hjälp med vår hund. Vi blev med hund för 8 år sedan men dessvärre var det svårt att ha svärföräldrarnas hund och vår hund i samma rum, vilket blev problematiskt. Min svärmor hade varit hos Christina på hundkurs och föreslog att vi skulle gå dit tillsammans, annars hade jag nog aldrig vågat mig iväg till Christina på den tiden ;). Pirrigt som bara den var det på väg till första mötet. Jag visste inte alls vem jag skulle möta, kunde hon se alla mina ”mörka” tankar, hon skulle förmodligen tycka att jag var en hemsk människa. Det var stora rädslor jag hade innan mötet. Så när jag väl mötte henne kände jag vilken sprudlande människa jag mötte, något i mig öppnades och oron försvann. Christina förklarade för mig vid det mötet om frekvenser och hur det är möjligt att ratta in olika kanaler som på en radio. Det var öppningen för mig. Sedan dess har jag träffat Christina många gånger vilket hjälpt oss med vår hund samt mig att få ökad förståelse för mig själv och vem jag är. Jag känner stor tacksamhet över att min svärmor såg till att jag fick kontakt med Christina och för allt fint bemötande och hjälp jag fått av Christina. Jag är väldigt glad över att jag vågade mig in i det ”okända”. En otrolig resas början.

Emma

Jag blev genom en kompis tipsad om Christina och tog en reading på min häst, man kan väl gott o väl säga att jag var skeptisk men tyckte att det kunde vara en rolig grej.
Men oj vad jag fick en chock sådana saker som Christina bara inte kunde veta kom fram och mkt mer. Jag har nu gjort det på flertalet av min djur och kan varmt rekomendera fler till att testa, man får lära sig en hel del om en själv och sina djur.

Therese

Alltså..Jag måste bara berätta! Jag var hos Christina i tisdags. Mitt första besök hos ett medium. Visste inte riktigt vad jag skulle tro, väldigt mycket om det hon berättade om mig som person stämde på pricken. Christina beskrev t.o.m. mitt rum på jobbet.. Men en sak var lite konstig..det var en lång, smal äldre man med glasögon som var med under konsultationen, jag var inte säker på vem det kunde vara. Han brukade pyssla med små saker, vid matsalsbordet, och han tyckte mycket om att läsa och var intresserad av skepp visade han Christina..Sen sa han namnet Brita (med ett t) Han hade väldigt mycket att säga till mig, om saker som bara jag vet att jag brukar fundera över.. Tänkte då att det kunde kanske vara min gammelmorfar..Men han var kort och lite rundare byggd, dessutom var han hästskötare, och den här mannen var inte ”grovarbetare” Ringde till min mormor, och hon tyckte inte heller att det stämde in på gammelmorfar…Frågade Christina om det kunde vara någon som jag aldrig träffat? Och det kunde det vara.. Tänkte mer, och då gick det upp för mig att det måste vara min mans morfar! Allt stämde, hans fru hette Brita, han var lång och smal med glasögon. Jag smsade svärmor, frågade bara om hennes far tyckte om att läsa, gillade skepp och om han brukde pyssla vid matsalsbordet? Hon svarade till min stora häpnad att han gillade att läsa böcker, byggde modellskepp vid matsalsbordet och gillade det marina!!!! Känns så himla häftigt! Det var han! Och han bryr sig om mig, fick så mycket stöd, tips och beröm av honom, genom Christina. Helt otroligt! Om jag var lite ”skeptiskt” lagd innan, så har jag nu verkligen fått mina bevis, käns bra!! Tack Christina!

Mia

Christina är en varm härlig kvinna med karisma och utstrålning. Jag fick en trygghetskänsla och harmoni direkt när jag klev innanför dörren. Mycket av det Christina berättade på min reading är träffsäkert och bekräftar saker jag vet i mitt underliggande. På ett sätt lite jobbigt att få bekräftat att jag inte använder mina förmågor som jag borde. Det är som att öppna locket på det som jag gärna stoppar i boxen. Hur hon beskriver mig är väldigt på pricken. Alla saker kanske man själv inte förstår, fast det lämnar jag vidare till den andliga sidan. Men jag skulle rekommendera alla som tvekar att testa. Och även om du är skeptiskt gå dit som ett oskrivet blad och låt det bara sjunka in. Det är bara du som vet hur du vill använda budskapen och informationen. Skulle gärna vilja gå igen för personlig utveckling.
Lycka till ni andra. Våga ?

Hannah

Vilket fantastiskt möte ( Reading ) jag har haft med Christina
Att träffa en person som Du aldrig träffat förut och som omedelbart sätter ord på dina tankar och känslor , som berättar för dig det DU är…..
Det är inte magi, men helt magiskt det hon förmedlar .
Jag ser redan fram emot vårt nästa samtal – och till dig som funderar på att boka tid –
Gör det !
Bättre investering i Dig själv kan Du inte göra

Tanja

Pratade med Christina idag!
WOW en helt fantastisk kvinna, jag har varit hos en del mediala personer, men ingen som Christina!
Hon beskrev mig till punkt och pricka, saker som hon inte kunde veta om min barndom,hur jag är som person, hon fick upp saker som hänt på mitt jobb, om personer där som hon beskrev så tydligt så jag visste direkt vem det var ifråga. Christina gav mig så mkt redskap om hur jag kan utvecklas som person, som mamma och i livet. Jag har gått hos psykologer till och från under mitt barn/vuxen liv, gått på kbt nu senast…. att träffa Christina under 2 timmar har gett mig mer än alla år och timmar som jag suttit hos psykologer och gått ”tomhänt” därifrån. Jag upplevde Christina som väldigt rak på sak men ändå på ett pedagogiskt sätt, hon förklarade om det var nåt man inte förstod, man fick ställa frågor, och hon fick mycket information och pratade väldigt mkt hela tiden vilket jag älskade med denna readings, jag fick ut så mkt av att bara lyssna på allt hon hade att säga. Ville också tala om att jag hade haft en fruktansvärd migrän i 2 dagar som inte ville försvinna, den bara försvann när jag hade pratat med Christina,det var som att alla mina bekymmer,ängslan, oro som jag haft under en lång tid bara försvann.
Jag kommer garanterat att träffa Christina flera gånger när jag behöver hjälp i livet, hon är som en andlig psykolog, som kan se in på djupet med hjälp av andevärlden. Helt underbart!

Maria

Jag var skeptisk till min mediala reading, men inom bara några minuter kände jag att Christina är på riktigt. Hon sa saker som väldigt få vet, hon fick information om mig som jag behövde höra och hon såg mig som om hon levt bredvid mig i flera årtionden. Hon gav mig en insikt som jag behövde få, och en medvetenhet jag har sökt. Jag kommer utan några tvivel hålla kontakten med henne och få hennes hjälp att fortsätta utvecklas och hamna på en plats som är bättre för mig. Underbar kvinna med en väldigt stark gåva!

Bianca

Jag hade en telefon Reading med Christina för ett par veckor sedan, jag har varit tvungen att smälta och känna in allt efter readingen. Jag är en sökare och Christina är otroligt pricksäker och ärlig, hon är varm och har verkligen haft rätt. Jag spelade in vårt samtal så att jag kunde lyssna igenom det och ta beslut ut efter vad vi pratade om, och att göra förändringar efter readingen är verkligen mitt förslag det är lätt att glömma små detaljer som Christina gav mig vilket absolut betytt så mycket, ”små saker” som betyder jättemycket, allt är ju en helhet. Jag rekommenderar verkligen Christina till alla som vill ha exakta detaljer och en stor förändring.
Ljus och kramar
Stort lycka till

Helene

Besökte Christina för första gången nyligen då jag behövde svar om saker i mitt liv. Jag kom till henne utan att hon visste ett uns om mig. Det var en lugn och behaglig stämning hos henne och hela hon kändes trygg. 60 minuter senare gick jag därifrån fylld av saker hon sagt. Hur kunde hon veta dessa saker om mig? Allt var väldigt träffande och det kändes som hon känt mig sedan barnsben. Den informationen detta gav mig bär jag nu med mig och det stärker och kommer hjälpa mig på både lång sikt men även omgående. Jag kan verkligen rekommendera en Reading hos Christina.

Anne

Jag har nyligen ”träffat” Christina i en reading i telefonen. Jag är fortfarande omtumlad!!

Förutom att hon är en av de trevligaste människor jag pratat med på länge så ……. HUR 17 kan hon veta sådant som hänt tidigare i mitt liv (och det är väldigt specifika saker hon beskriver)?
När hon sedan berättade om min nuvarande situation (som är väldigt annorlunda) är det nästan ännu mer ofattbart. Dessutom var hennes råd på pricken det jag behövde!
Mitt förtroende för henne är givetvis väldigt stort – och det ska bli det bli otroligt spännande att få ”pricka av” när hennes förutsägelser inför framtiden slår in 🙂

Tusen tack för en spännande, livslustig och rolig timme!!

Malin

Ledsen, vilsen, besviken och uppgiven hittade livet en väg där jag nådde Christina. Det började genom djuren, o ledde till medial vägledning och personlig utveckling. Jag har konsulterat Christina i olika perioder sedan 10år tillbaka. Det som hjälpt mig är hennes ärliga, oknussliga och charmiga sätt att vägleda och ge mig nya insikter och funderingar. Hennes positiva energi och förmåga att känna mig trygg bidrog till att jag enkelt kom till kärnan i flera sammanhang. Exempel ur hennes egna liv, gör att jag inte känner mig ensam. ”Det är normalt, du är ju mänsklig precis som alla andra”, får mig att känna att det inte är hopplöst, jag kom att nå insikter om mig själv och känna lycka. Jag är idag mycket tacksam att livet förde mig till Christina och de möjligheter till insikter och värme, berikande av det hon givit och ger mig. Jag har redan rekommenderat henne till flera familjemedlemmar, vänner och medmänniskor jag mött. Vilket jag med all övertygelse kan göra även till DIG, som är någonstans i livet och behöver hjälp, stöttning, komma ur låsta tankemönster, osunda beteenden eller helt enkelt bara utvecklas personligt och/eller i ditt ledarskap i ditt eget liv.

Solsken till Christina och alla er som läser detta!

Kay

Jag besökte Christina för en gruppkonsultation. Jag gick ditt med ett öppet sinne men ändå ett hopp om att kanske få svar på en del funderingar jag haft en längre tid. Jag blev väldigt positivt överraskad över Christinas arbete.

Jag känner att jag har fått perspektiv på mig själv och har även fått hjälp med hur jag ska komma vidare i mitt tankearbete. Jag tycker även att det var underhållande att vara där eftersom det är så häftigt att en person som inte känner mig och aldrig har träffat mig förut kan säga så mycket som stämmer så bra in. Jag vill definitivt gå tillbaka någon gång i framtiden!

Anette

Har haft två readings över telefon med Christina
Hon är så precis, allt hon sa stämde. Kom även in på personlig utveckling. De båda samtalen blev exakt som de skulle. Kände direkt ett förtroende för Christina. Hon är mycket ödmjuk och positiv. Har fått ny kraft och styrka att gå framåt i livet. Kan varmt rekommendera en Reading. Stort tack Christina! ❤️

Wendy Hansen-Österman

Christina is very gifted and talented. She embraces your whole being when you are with her. I am a frequent client who seeks truth, confidence, encouragement and accuracy. I have recommended her to many of my family and friends. Needless to say, they are never disappointed after their consultation with her. My consultations are always very uplifting and I leave with a sense of what direction I need to go in, and what things I need to work on. Her spirit is beautiful and I highly recommend her. If you are english speaking as I am, don’t be discouraged, she is excellent in the language. One can be very happy if you are lucky enough to fall into her hands. Blessings.

Cissi

Spännande upplevelse att lyssna till en mycket bra beskrivning av mig själv utan att Christina ens vet vem jag är och inte heller har träffat mig. Prövade en medial konsultation över telefonen och mer träffsäker person har jag inte råkat på. Målande och korrekt beskrivning av mitt liv som det ser ut nu samt en mycket lång och detaljrik presentation av hur hon ser att min framtid ska gestalta sig. Så nyfiken och peppad på att börja planera för de liv jag längtat efter så länge. Att på det här viset få lite vägvisare ger mig en putt i rätt riktning och orken att fortsätta framåt med nya krafter så tack Christina för din fina gåva som du delar med dig av.

Camilla

Readings – Medial utveckling

Jag har lyssnat/prata med Christina ett par gånger nu. Senast var för kanske drygt 2 månader sedan. Det som någonstans känns tryggt med henne är att hon är otroligt avväpnande i sin attityd och genom det skapar förtroende. Allt som man ofta associerar till just detta område (flummighet, inkorrekthet, vilda gissningar baserat på hur personen reagerar o.s.v.) blåser ut genom första bästa fönster.

Vid mitt allra första samtal med henne nämnde hon mina två hundar … hon beskrev dem på ett sådant sätt (fysiskt men framförallt deras karaktärsdrag) att jag inte kunde förneka saken. Addera då också att dessa två hundar var något som inte fanns i något av mina sociala flöden (man kan ju lätt vilja söka sig åt det hållet för att förklara hur hon kunde veta så precist) sedan många år tillbaka (och allt som fanns för flera år sedan var sedan länge raderat) då deras bortgång tog så hårt mig att jag inte pratade fritt om dem förrän efter just denna första sittning.
Det var där och då jag förstod att hon var seriös.

Från de samtal/sittningar jag haft med Christina så har många kugghjul börjat röra på sig. Ordentligt igenrostade sådana och … saker hon nämnt komma skall har kommit/hänt/skett. Man förstår det kanske inte exakt i ögonblicket som det händer … men, efter en stund trillar polletten ned och en minns vad hon sagt och ser hur väl det stämmer.

Så … för att inte gör ett allt för långt inlägg så kan jag utan omsvep säga att jag varmt rekommenderar att man tar sig tid för att sitta ned med Christina och helt oförbehållsamt lyssnar på det hon säger, tar till sig det, låter det få grunda sig i en och sedan se vart man hamnar. Och – ofta så hamnar man där just Christina sa att man skulle hamna.

A.M

Nu har jag haft förmånen att ha min andra telefonkonsultation med Christina. En upplevelse som jag verkligen önskar att alla fick uppleva.
Det är omöjligt att försöka beskriva hur tydlig hon är (inget flum), hur trevlig hon är (skrattar högt ibland över hennes fantastiska sätt att beskriva saker) och hur rätt hon har.
Den här gången sa hon bl a en sak om min man som jag absolut förnekade. (Jag vet ju minsann allt om honom 😉). Hon stod på sig – jag skrev ner det hon sa och tänkte: Ja, ja – så småningom får jag väl veta vad det betyder ….. egentligen.
10 min efter min reading frågade jag min man (på skoj) om det Christina sagt – och det var visade sig vara helt rätt!
Det är svårt att inte förundras och beundra. Vilken förmåga Christina har.
Att hon dessutom på ett helt knasigt sätt också gav mig livsenergin tillbaka är jag så otroligt tacksam för.
Tack 🙏🏻

Melissa

För ca ett år sedan gick jag på min första mediala reading någonsin hos Christina när jag kände att jag behövde vägledning som mest då livet kändes alldeles för otydligt för mig, 19 år gammal. Mötet var förvånande, känslosamt och hoppfullt och gav mig värdefull information som kunde ta mig vidare i livet tack vare min följeslagare som Christina träffade. Ett år senare är det läskigt hur mycket som har stämt överens med det som sades på readingen och hur jag tack vare den kunde ta till mig råden för att utveckla mig själv och finna sinnesro. Tack Christina för all din hjälp och jag kan nog inte rekommendera tillräckligt för hur givande en reading kan vara! ❤️

Didi

Christinas varma och jordnära utstrålning i kombination med hennes så träffande ord gjorde min konsultation till en rik och utvecklande upplevelse. Hennes tydlighet och sansade rakhet utan något som helst flum är befriande.

Har lyssnat många gånger på min inspelning från konsultationen och varje gång så berörs mina sinnen och inspirationen flödar.

Har du någonsin funderat över att kontakta henne, tveka inte! Du kommer inte att ångra dig.

Ellinor

Jag känner mig mer helad, sedd och bekräftad efter Christinas reading. Den gav den energi som jag tappat lite på vägen. Även konkreta tips och råd gavs, vilket behövdes i mitt liv.

Är sammanfattningsvis väldigt nöjd och tacksam över denna reading, och den gjordes över telefon vilket var imponerande att det kändes så genuint och bra.

Zabina

Jag bokade Readings – Medial med Christina idag,det var fantastiskt!!!

Jag var lite skeptisk och mycket nervös
( varför vet jag ej) men när hon satte igång och började prata så flöt allting på,och tårarna rann ner för min kind och det hon sa idag stämmer så väl. Rekommenderar det här till alla människor.
Tack 💖

Mona Lundgren

Tack för idag Christina. Du är så jävla bra och jag är galet glad över att mina kära vänner blev golvade av dig!

Maria

Jag hade inte varit i kontakt med Christina före dagens telefonsession men det kommer inte vara sista gången.
I snabb takt inledde hon med en rak, personlig och korrekt bild av mig. Inte alls generell, utan specifik och med en röd tråd. Jag är över 50 år och hennes bild av mig var inte ny. Däremot var jag häpen över hur hon kunde ge en så sann bild av mig. Även om det var roligt att bli så sedd av någon var den största behållningen de faktiska råden hon gav och visionerna hon såg. Jag trodde jag hade full koll på vad jag behöver nu och vart jag behöver gå. Men hon hade faktiskt en hel del som jag själv inte tänkt på men som landade väl i mig.

Tack Christina.

Frank

Hej, Hade en telefonsession med Christina i förrgår. Otroligt pricksäker och medial. Ser fram emot nästa samtal redan. Tyvärr blev det inte inspelat, då jag bara lyckats få med 2 minuter. Christina är en fantastisk vägledare som jag rekommenderar varmt!

Malin

Jag var första gången hos Christina våren 2017. Christina berättade då om flera saker som skulle hända framöver i mitt liv , jag slog ifrån mig det för det var så långt ifrån mig och mitt liv, men så fel jag hade! Allt Christina sa har hänt , precis allt. Stora livsavgörande saker som förändrat mitt liv helt.
Idag var jag på min andra reading och jag har inga ord.. spot on och Christina berättade saker som hon omöjligt kan känna till. Jag ser framemot nästa reading och Christinas förmågor är helt outstanding . Det går inte med ord att beskriva hur träffsäkert det är.

Pernilla

Pratade med Christina idag å är ff lite tagen… men oxå peppad på nåt sätt. Är skeptiskt lagd i sånt här men är i ett livsskede där jag kände att jag hoppades höra nåt positivt om min framtid. Läste kommentarer här på sidan å chansade. Å vilken chansning! Helt makalöst. Sade bara Hej i princip å sen pratade Christina å bara beskrev mig som person. Detaljer som är helt omöjliga att pricka in om man inte känner mig väldigt väl. Min framtid som hon beskrev den låter rätt främmande för mig just nu. Ska bli intressant detta. Men jag kommer garanterat ringa igen. Å jag kommer berätta vad som blir… nåt redan nu i september så…
Tack Cristina för samtalet och för att du förmedlade å tryckte på kring mina behov för mitt mående.. som jag inte lyssnar på… ska bättra mig. Återkommer!

Christine S.

Ett fint nära möte med beskrivning kring det som varit och en Gåva av framtidstro.

Lena E.

Stor igenkänning. Ska bli spännande att se hur allt blir och om Christina får rätt… 😉

Mona L.

Alltid spot on. Alltid. Även om det ibland kan dröja ett år och man börjar tvivla, men så händer det.

Malin N.

Saknar ord! Var på min första reading 2017 och allt precis allt har hänt som Christina förutspådde. Ser framemot framtiden och vad som ska ske nu efter min senaste reading 2020. Christina är fantastisk och hennes förmåga är oförklarligt !

Emilia B.

Träffsäkerhet och tydlighet i vägledningen.

Susanne K.

Utan att säga vad jag funderade på var det precis det hon pratade om, spot on.

Tomas B.

Det här var mitt första samtal med ett medium. Jag är så imponerad av Christina och hennes förmåga att kunna förmedla sina känslor över telefon utan att vi har träffats pratat med varandra. Jag kan varmt rekommendera henne.

Helena S.

Jag är väldigt nöjd med mitt besök hos Christina. Mycket imponerad av hur hon kunde läsa av min personlighet och peka på sådant som är bra för mig att vara uppmärksam på. Jag är säker på att besöket kommer att hjälpa mig framåt i min personliga utveckling.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *