fbpx

Konsultationer

bokatid_litenReadings – Medial utveckling

Många undrar hur en reading går till. När Du har bokat tid för en reading slår vi oss ner i ett rum under avslappnade former. Jag vill inte ha någon information om eller från Dig, utan min uppgift är att i korthet förmedla information till Dig. Det jag gör är att jag använder mina sinnen för att kanalisera information till Dig. En session tar 45 min.

* Det går bra att boka reading över telefonen om Du av någon anledning inte har möjlighet att komma för en sittning. Vid bokning över telefon ringer Du mig på 0708-456 198 på avtalad tid.

Betalning gör Du enkelt via swish 1236580328 eller till BG 5431-7557 som ska vara betalt innan Du har Din avtalade tid. I samband med bokning kan Du även betala via Klarna. Jag aktualiserar betalningen till Klarna efter att Du haft Din bokning med mig. Därför dras inga pengar innan.

Hur jag får informationen om Dig, är på flera sätt. Dels från Ditt energifält, och även från Dina guider som vi alla föds med och har omkring oss samt även från anhöriga som inte längre lever här på jorden.

En guide är en form av följeslagare, vissa kallar dem för änglar. Även anhöriga kan vara guider. Den guide du har närmast dig, från det att Du föds tills Du dör, brukar jag kalla portvakt. Alla människor har en egen portvakt. Din portvakt vet allt om Dig och det är Din portvakt som hjälper mig att på ett lättfattligt och konkret sätt informera Dig om vem Du är, om Dina vanor, Din personlighet och Dina karaktärsdrag.

Det är viktig att Du får den här beskrivningen eftersom det ger Dig ett visst mått av kvalitet och även viss bevisning för att Din reading är trovärdig.

Kort kan man beskriva en reading som att jag lånar Dina öron. Min uppgift är att hämta information så att Du förstår att det är Dig jag talar om. Jag vet aldrig vilken information som kommer fram utan har lärt mig att lita på att den information jag får är information som Du behöver där Du befinner Dig i Ditt liv just nu.

bokatid_liten

Konsultationer/rådgivning – Personlig utveckling

Konsultation/rådgivning handlar om personliga utveckling. Din personliga utveckling. Det kan handla om livsfrågor, relationsproblem, sorg, depression eller i princip vad som helst som påverkar Ditt välbefinnande och balans i livet.

Konsultationen går till ungefär som en reading ovan. Du bokar tid med mig. Vi ses och slår oss ner i ett rum under bekväma och avslappnade former. Du berättar för mig vad Din situation handlar om och tillsammans går vi igenom, identifierar problem, klargör Dina mål och skapar en handlingsplan som gör det möjligt att nå dit Du vill vara. Det är en spännande och mycket givande process!

* Det går bra att boka tid för konsultation över telefon i det fall Du av någon anledning
inte har möjlighet att komma för besök. Du ringer mig på avtalad tid på 0708-456 198. Vid bokning över telefon ringer Du mig på 0708-456 198 på avtalad tid.
Betalning gör Du enkelt via swish 1236580328 eller till BG 5431-7557 som ska vara betalt innan Du har Din avtalade tid. I samband med bokning kan Du även betala via Klarna. Jag aktualiserar betalningen först efter att bokningen är gjord varför inga pengar dras förrän dess.

Det är en process att arbeta med sig själv. Det handlar oavkortat om känslor vilket är mitt fokus när jag arbetar med människor. Frågorna som är viktiga i Ditt liv är ofta förenade med upprörda känslor och det är dem vi låter få utrymme i vår dialog.

Mitt arbete inom personlig utveckling handlar om att ställa frågor till Dig i syfte att hitta karta och kompass för att underlätta för Dig var Du vill vara i livet. Svaren har Du inom Dig. Det låter som en klyscha men det är verkligen sant. En session tar 45 min.

Många som bokar tid hos mig i personlig utveckling är ledare i någon bemärkelse rent yrkesmässigt och vill ofta konsultera mig i syfte att utveckla sin ledarskapsroll, vilket går utmärkt att göra.

Du är välkommen att boka tid hos mig oavsett Din livssituation och oavsett vad Du behöver hjälp med.

bokatid_liten

Semimeditation

Den här metoden är främst användbar för människor som går igenom svår sorg eller trauman och för dem som upplever sig ha fastnat, känner sig stagnerade, deprimerade eller lever i ett oförstånd och inte vet hur det kommer sig att de mår som de mår. Det här ger Dig en intressant och givande resa i Ditt inre. Vi bär alla svar inom oss och vem är bättre berättare än just Du själv?

  • Vid bokning bokar Du själv första tillfället i bokningssystemet och det genererar en s k bokningsförfrågan hos mig. Observera att detta enbart är en bokningsförfrågan. Jag återkommer snarast möjligt för att tillsammans med Dig komma överens om tider som passar.

Semimeditation lyder under vad jag kallar personlig utveckling. Det är en metod jag utvecklade för många år sedan för att hjälpa människor med hög stressbelastning. Där och då hade jag ingen aning om att det skulle leda till ex djupare insikter för människors beteende, utan då behövdes ett sätt som omgående avlastade människor och erbjöd en metod för förståelse, insikt och direkt healing.

Semimeditation kan jag enklast beskriva som en blandning av meditation, hypnos och regression. Ett sätt där Du under avslappnade former följer en anvisning i form av en berättelse som jag inleder och som Du fortsätter. Jag erbjuder, enkelt uttryckt, ”spelplanen”  och Du använder ytan och möjligheterna. Du tar Dig dit Du behöver vara och styr själv.

Allt som sägs dokumenteras. Allt jag säger står inom parentes och allt Du säger står därefter. Dokumentationen är viktig både för förståelsen och för den process som sker efter semimeditationen. Jag har klienter som efter många år går tillbaka till sin dokumentation och fortfarande hittar information de tidigare inte har upptäckt eller kanske inte har förstått. Du har alltså behållning av dokumentationen lång tid efteråt.

Dokumentationen är också viktig eftersom den inte bara beskriver ett händelseförlopp, utan även återger konkreta meningar och ordföljder som är av betydelse för att förstå innebörden. Jag kan inte bevisa något under processen, det är tiden, tillsammans med dokumentationen och givetvis upplevelsen under och efter, som ger Dig svar.

Semimeditationen tar cirka 90 min per tillfälle och är fördelade på två tillfällen. Det behöver gå cirka 1-8 dagar mellan dessa tillfällen eftersom Du får en uppgift Du ska göra efter det första tillfället. Dokumentationen är endast till för Dig och Du får ta den med dig när vi är klara.

bokatid_liten

DjurkommunikationJag och min hund Lotus.

Mitt arbete med djur handlar om kommunikation. Du får gärna boka en reading för Ditt djur, det går i princip till på samma sätt som med människor bortsett från att jag läser av och tolkar djurets signaler som jag förnimmer i form av bilder och känslor. Jag läser även av djurets energifält varifrån jag får informationen om exempelvis tidigare händelser. Är det hästar kommer jag till stallet, hundar träffar jag gärna utomhus och katter gör jag hembesök hos. För övriga djur löser vi plats och tillvägagångssätt tillsammans.

  • Observera att detta enbart är en bokningsförfrågan när Du klickar in på Boka tid. Jag återkommer snarast möjligt för att tillsammans med dig komma överens om en passande tid med tanke på resväg. Jag reser över hela Sverige men vill Du boka utanför Stockholms Län behöver jag en längre planering. I Dalarna och Göteborg är jag mer frekvent.
  • Moms tillkommer för företag för samtliga bokningar.
  • Reskostnad tillkommer i de fall jag reser till Dig.