fbpx

Konsultationer/rådgivning – Personlig utveckling

Konsultation/rådgivning handlar om personliga utveckling. Din personliga utveckling. Det kan handla om livsfrågor, relationsproblem, sorg, depression eller i princip vad som helst som påverkar Ditt välbefinnande och balans i livet.

Konsultationen går till ungefär som en reading ovan. Du bokar tid med mig. Vi ses och slår oss ner i ett rum under bekväma och avslappnade former. Du berättar för mig vad Din situation handlar om och tillsammans går vi igenom, identifierar problem, klargör Dina mål och skapar en handlingsplan som gör det möjligt att nå dit Du vill vara. Det är en spännande och mycket givande process!

* Det går bra att boka tid för konsultation över telefon i det fall Du av någon anledning

inte har möjlighet att komma för besök. Du ringer mig på avtalad tid på 0708-456 198. Vid bokning över telefon ringer Du mig på 0708-456 198 på avtalad tid.
Betalning gör Du enkelt via swish 1236580328 eller till BG 5431-7557 som ska vara betalt innan Du har Din avtalade tid. I samband med bokning kan Du även betala via Klarna. Jag aktualiserar betalningen först efter att bokningen är gjord varför inga pengar dras förrän dess.

Det är en process att arbeta med sig själv. Det handlar oavkortat om känslor vilket är mitt fokus när jag arbetar med människor. Frågorna som är viktiga i Ditt liv är ofta förenade med upprörda känslor och det är dem vi låter få utrymme i vår dialog.

Mitt arbete inom personlig utveckling handlar om att ställa frågor till Dig i syfte att hitta karta och kompass för att underlätta för Dig var Du vill vara i livet. Svaren har Du inom Dig. Det låter som en klyscha men det är verkligen sant. En session tar 45 min.

Många som bokar tid hos mig i personlig utveckling är ledare i någon bemärkelse rent yrkesmässigt och vill ofta konsultera mig i syfte att utveckla sin ledarskapsroll, vilket går utmärkt att göra.

Du är välkommen att boka tid hos mig oavsett Din livssituation och oavsett vad Du behöver hjälp med.