fbpx

Semimeditation

Den här metoden är främst användbar för människor som går igenom svår sorg eller trauman och för dem som upplever sig ha fastnat, känner sig stagnerade, deprimerade eller lever i ett oförstånd och inte vet hur det kommer sig att de mår som de mår. Det här ger Dig en intressant och givande resa i Ditt inre. Vi bär alla svar inom oss och vem är bättre berättare än just Du själv?

  • Vid bokning bokar Du själv första tillfället i bokningssystemet och det genererar en s k bokningsförfrågan hos mig. Observera att detta enbart är en bokningsförfrågan. Jag återkommer snarast möjligt för att tillsammans med Dig komma överens om tider som passar.

 

Semimeditation lyder under vad jag kallar personlig utveckling. Det är en metod jag utvecklade för många år sedan för att hjälpa människor med hög stressbelastning. Där och då hade jag ingen aning om att det skulle leda till ex djupare insikter för människors beteende, utan då behövdes ett sätt som omgående avlastade människor och erbjöd en metod för förståelse, insikt och direkt healing.

Semimeditation kan jag enklast beskriva som en blandning av meditation, hypnos och regression. Ett sätt där Du under avslappnade former följer en anvisning i form av en berättelse som jag inleder och som Du fortsätter. Jag erbjuder, enkelt uttryckt, ”spelplanen”  och Du använder ytan och möjligheterna. Du tar Dig dit Du behöver vara och styr själv.

Allt som sägs dokumenteras. Allt jag säger står inom parentes och allt Du säger står därefter. Dokumentationen är viktig både för förståelsen och för den process som sker efter semimeditationen. Jag har klienter som efter många år går tillbaka till sin dokumentation och fortfarande hittar information de tidigare inte har upptäckt eller kanske inte har förstått. Du har alltså behållning av dokumentationen lång tid efteråt.

Dokumentationen är också viktig eftersom den inte bara beskriver ett händelseförlopp, utan även återger konkreta meningar och ordföljder som är av betydelse för att förstå innebörden. Jag kan inte bevisa något under processen, det är tiden, tillsammans med dokumentationen och givetvis upplevelsen under och efter, som ger Dig svar.

Semimeditationen tar cirka 90 min per tillfälle och är fördelade på två tillfällen. Det behöver gå cirka 1-8 dagar mellan dessa tillfällen eftersom Du får en uppgift Du ska göra efter det första tillfället. Dokumentationen är endast till för Dig och Du får ta den med dig när vi är klara.