fbpx

Readings – Medial utveckling

Många undrar hur en reading går till. När Du har bokat tid för en reading slår vi oss ner i ett rum under avslappnande former. Jag vill inte ha någon information om eller från Dig, utan min uppgift är att i korthet förmedla information till Dig. Det jag gör är att jag använder mina sinnen för att kanalisera information till Dig. 

* Det går bra att boka reading över telefonen om Du av någon anledning inte har möjlighet att komma för en sittning. Vid bokning över telefon ringer Du mig på 0708-456 198 på avtalad tid.

Betalning gör Du enkelt via swish 1236580328 eller till BG 5431-7557 som ska vara betalt innan Du har Din avtalade tid. I samband med bokning kan Du även betala via Klarna. Jag aktualiserar betalningen till Klarna efter att Du haft Din bokning med mig. Därför dras inga pengar innan.

 

Hur jag får informationen om Dig, är på flera sätt. Dels från Ditt energifält, och även från Dina guider som vi alla föds med och har omkring oss samt även från anhöriga som inte längre lever här på jorden.

En guide är en form av följeslagare, vissa kallar dem för änglar. Även anhöriga kan vara guider. Den guide du har närmast dig, från det att Du föds tills Du dör, brukar jag kalla portvakt. Alla människor har en egen portvakt. Din portvakt vet allt om Dig och det är Din portvakt som hjälper mig att på ett lättfattligt och konkret sätt informera Dig om vem Du är, om Dina vanor, Din personlighet och Dina karaktärsdrag.

Det är viktig att Du får den här beskrivningen eftersom det ger Dig ett visst mått av kvalitet och även viss bevisning för att Din reading är trovärdig.

Kort kan man beskriva en reading som att jag lånar Dina öron. Min uppgift är att hämta information så att Du förstår att det är Dig jag talar om. Jag vet aldrig vilken information som kommer fram utan har lärt mig att lita på att den information jag får är information som Du behöver där Du befinner Dig i Ditt liv just nu.