Södervägen 2B 18369 TÄBY christina.rosenberg@messcenter.se 070 845 61 98

Christina Rosenberg

Föreläsningar

Jag håller föreläsningar för företag, organisationer, föreningar och privata grupper. Oftast bokas jag för att föreläsa inom området personlig utveckling, ledarskapsutveckling eller medial utveckling. Jag föreläser också om djur och djurs beteende.

Föreläsningar hålls i princip över hela Sverige där jag kommer till Ditt företag eller aktuell bokad lokal. Företag bokar mig inom blandade ämnesområden beroende på vad Ditt företag behöver. Föreläsningarna är populära och ett genomgående tema är inspiration, nytänkande och bekräftelse.

Demonstrationer i mentalt mediumskap är ofta sällskap där Du och Dina vänner, företag, organisationer, föreningar vill ta del av vad Era döda anhöriga har att förmedla till Dig/Er. Jag anordnar även demonstrationer och bjuder in allmänheten till demonstrationer runt om i Sverige och i viss mån även i England. Jag brukar säga att jag åker dit människor vill ha mig. Du kan därför själv vara värd/värdinna till en demonstration och jag kommer till Er.

2 Comments

 1. Linda Edlund

  Jag har haft turen att träffa Christina flera gånger – både i demonstrationer och på privata readings. Hon är inte bara en fantastiskt rolig och ärlig person utan också så pricksäker man kan bli…. Efter varje möte känner jag att jag tror på mig själv, att jag är på rätt väg och att jag är en jäkla bra tjej med massor av fantastiska saker att uträtta, både för mig själv och för andra. Vilken fantastisk egenskap att kunna få fram det hos andra..!! Och det gör Christina!!
  Jag kan fortfarande skratta när hon beskrev en väldigt speciell trappa som kommer finnas i min nästa lokal och jag tänkte att det här finns inte. Det tog ca 3 månader sen fanns min lokal där och den speciella trappan likaså!!! Inte många har en hemlig trapp ner till ett altare?????
  Jag rekommenderar Christina till de personer som vill träffa ett seriöst, proffesionellt och ärligt medium. Inget trams – bra, ren fakta och mycket goda skratt.

  Reply
 2. Emma

  Christina har varit hos oss och haft föreläsningar om det mesta vad gäller häst men framförallt kommunikation mellan häst o ryttaren, dessa föreläsningar har varit mer än uppskattade! Tack Christina!

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *